okt
6

Ágicának kínzás

| Szerző: Gaabee | 3:25 pm

Mert ö is mindig kínoz a blogján levö nasiemlegetésekkel. pl. karamellás cukor, rétes, tiramisu... jaaaj Ágiiiii! De szeretem ám olvasni, ugyhogy irj csak szorgalmasan!! ;)

De én meg hoztam egy képet. Anyu sütötte a Tamásnak a 21.szülinapjára. Tamás nagyoncsokis nagyonalkoholos tortát kért, s bár anyu már kissé megtörni látszik tortasütéskedvileg (azért remélem nekem jövöre még süt), nagyon szuper tortát sütött.

Na itt a kép:

okt
6

Meghülés avagy...

| Szerző: Gaabee | 3:05 pm

...mit tegyek? Fáj a torkom. Reggeltöl. S igen, tudom, a meghülésért virusok a felelösek:

"A meghűlés a felső légutak fertőzése, ami jelentkezhet orrfolyással, könnyezéssel, vagy éppen kiszáradt torokkal, köhögéssel, de akár az összes, előbb felsorolt tünettel. A tünetek azért lehetnek ennyire változatosak, mert több mint 200 féle vírus képes megfázást okozni. "
 

Juteszembe, igy le kell mondjam Dinát pénteken, s Anitát csütörtökön. Pedig úgy szerettem volna találkozni velük!!! De mindketten babásak!

S igen, iszom eleget. Kamillateát mézzel. S igen, szeretem, nem undorít, s nem emlékeztet gyerekkorom "Ezt meg kell inni! Nem olyan rossz!" felszólitásaira :)))

okt
6

Nehézségek

| Szerző: Gaabee | 2:35 pm

Tegnap este irt Dina (aki ugye visszajött jopár honap után Szíriából), hogy akkor pénteken hol és mikor találkozzunk. Hát marhajó a kérdés. Mivel új alvásrend van kialakulóban, a mikort se tudom. A holt meg aztán.... hát hol van el a Nyuszi??? A játszótéren. Dina az ö babakocsiban hanyadtfekvö fiábol indul ki. Nekem idöközben Duracelnyullá nötte ki magát a lánykám. Igy most töprenghetek, mit válaszoljak. Fogggalmam sincs...

okt
6

Ami kimaradt a prateri elbeszélésböl (mivel nem mentem bele részletekbe):

teszem be Stellát a hintába, amikor egy 2.5 év forma kislány megkérdezi tölem, hogy: "Ö a te fiad?" Mondom neki: "Igen, de nem fiú, kislány." Erre ö: "Neeem kislány." Mondom neki: "Deee".

Na igen. Mivel Nyuszka nem engedi a hajcsattot, s mostanság szénakazalszerü a haja, valamint nem vagyok "habosbabos kislányruha-fun", hát fiúnak nézték, na! :) Pedig én látom, hogy szép KISLÁNY :)))

süti beállítások módosítása