jún
22

Nem is irtam, hogy a Nyuszi, hogy a multkor otthon voltunk, s ö a Mamánál töltötte Timonnal a hétvégét, hogy esett vissza. Gyakoroltuk ugye az éjjeli pelusmentességet, több-kevesebb sikerrel. A Mamának mondtam, hogy ö nyugodtan adjon pelust éjjelre, hogy emiatt ne legyen stressz.

Aztán a Timonnak ott volt a cumija. Ezért a Nyuszinak is kellett. Aztán Nyuszi ujra lebetegedett. Most én maradtam itthon vele 1 hetet, s ekkor nem volt aktuális ujra leszoktatni a cumiról. Most folyik a dolog...ujra kínlódva....de megy :)

jún
22

Csipesz

| Szerző: Gaabee | 8:52 pm

Jelentése Csípa. Mindig csipeszt mond a Nyuszi, ha reggel csipát talál a szemében :) Irtó édes :)))

jún
6

Na ezen témához még pihennem kell. Kivagyok na!

jún
6

A héten kezdtük, hogy pelus nélkül alszik a Nyuszi. Nappal oké, a déli alvás nem hosszú. Nem történik baj. De éjjelente befolyik az a pisi. Ráadásul a Nyuszi észre se veszi, iszonyat mélyen alszik az éj ezen szakaszában, így én veszem észre, amikor benézek hozzá. Amikor éjjel felsirt, mert nem találta a Sárit, a sárkánylányt, akkor ha már ébren volt, mondtam neki, üljön rá a bilire... na ezen az éjjelen nem lett minden pisis :)

De nem adjuk fel. Az oviból már hazaküldték a sok pelust. Majd kisbarátunk Ben megörökli öket :)

jún
6

Nyuszi meggyógyult. Ment oviba. De mivel apája 6-ig dolgzik, én úgy vállaltam munkát, hogy 5-re mehessek a Nyusziért. S most, hogy korán kezdek, apa viszi, anya hozza a Nyuszit. Az elsö napokban alvás után Nyuszi beállt az oviajtóba, s várt. Ma már tudja, hogy még uzsizhat, játszhat, foglalkozás van, aztán jön anya...

jún
6

Betegen itthon apaval

| Szerző: Gaabee | 10:20 pm

Mivel én épp dolgozni kezdtem, kedden, s a Nyuszi hétfö este kezdett belázasodni, elöbb utóbb itthon kellett  vele maradni, ami azt eredményezte, hogy apa vett ki szabit, s ö volt itthon a kicsi mandulagyuszis betegünkkel.

A mandulagyuszi elején Stella csak este és éjjel volt lázas, amúgy egész jó volt a hangulata... Pár nap múlva azért már a nappalok is gázosak voltak. Láz, nyüglödés...

De nagy szerelem volt az itthon maradottak között.... :)))) Én meg kiestem a pixisböl... 

süti beállítások módosítása