dec
8

Sütöttünk. Sajtos puffancsot. Jó sok reszelt sajt volt bekészitve a hütöbe. Amikor kivettem, lejött a tartó teteje, a tartó leesett, sok sajt kiborult. Majdnem az össz, a puffancsok tetejére szánt sajt.

Erre a Nyuszi megszólal, természetesen a napok hangulatához illöen:

"Anya vigyázz! Nem hoz a Nikulás cucukát!"

dec
8

Anyának pisilni kell

| Szerző: Gaabee | 9:26 pm

Schnellbahntól jöttünk hazafelé. Mondom a Nyuszinak, hogy siessünk kicsit, mert anyának  nagyon kell pisilni. Erre a Nyuszi:

"Tartsd anya! Ügyes vagy!"

dec
8

Odett barátnömékhez voltunk hivatalosak, férje, Péter öltözött be Mikulásnak. Nagyon szükkörü, de annál jobb kis party volt! 4 kisgyerek, Stella korosztálya ill még kisebb, tágra nyílt szemekkel nézták a Mikulást, s nem értették, honnan tudja a Mikulás, hogy ök jók, szépen mosnak fogat...stb...

De nem félt a Nyuszi. Na nem locsifecsizett, de amugy se locsifecsis fajta. Legalábbis nem az elsö perctöl. De a csomagot, a cucukás-csokoládés csomagot azt megköszönte udvariasan :)))

A Mikulás amugy beszélt magyarul is és németül is :)

Hazafelé a metrón Nyuszi úgy tartotta a csomagját, hogy ha lehet, mindenki lássa, hogy neki milye van :)))))

 

dec
8

Nem bírtuk ki. Hiába mondtam apának, hogy a gyerek elött ne, valahogy mégis. Úton voltunk, sétáltunk, s mi szóváltásba keveredtünk. Amikor ezt a Nyuszi tágra meredt szemmel észrevette, mondtuk, hogy nincs semmi baj, ahogy a gyerekek is veszekszenek játék közben, a felnöttek is összevesznek néha....

Erre a mi lánykánk, hogy igen, amikor elveszik a játékot, akkor mindig veszekszenek a gyerekek.

(idiota szülök, amugy no comment)

dec
8

Ott voltunk a mult hét végén. Egy zárt csarnokban van kiállítás is, melynek a témája természetesen a Karácsony, a Mikulás, a Krampuszok...

Este lefekvéskor mondja a Nyuszi, hogy ö nem szereti a Krampuszt, mert az ronda és nem hoz ajándékot... :)

dec
8

Àlomban beszéd

| Szerző: Gaabee | 9:14 pm

Ott aludtam a Nyuszi mellett a földön. Már nem volt láza, de biztosra akartam menni. Ugyse aludtam volna a saját ágyamban jól, így inkább a Nyuszinál aludtam nyugodtan de kényelmetlenül.

Egyik forgolódásakor a Nyuszi megszólalt: "Mach das nicht!" (Ne csináld!) Hogy ki és mit ne, azt ugye nem tudom :)

dec
3

Mikulás

| Szerző: Gaabee | 12:58 pm

Nyuszinak, ha nincs kedve jól viselkedni, csak meg kell említeni a Mikulást, s máris jó. Nagyon fél ugyanis, hogy ha rosszul viselkedik, nem kap ajándékot :)

süti beállítások módosítása