aug
27

Szép cunci - Timonos

| Szerző: Gaabee | 8:06 pm

Stella és Timon együtt fürödtek a Mamánál. Fürdés után a Mama popsitörlövel is megtörölte a Nyuszicunit, mert fürdetéskor soha nem lesz tiszta. S Mama ezt kommentálta is. Timon, akit minden érdekel, nagyon szemmel és füllel követte a Nyuszicuni körüli eseményeket, majd megállapította, hogy azért Stellának szép cunija van :))))))

aug
27

Anyától távol...

| Szerző: Gaabee | 8:04 pm

Na nem teljesen, de azért gondoltam leírom, hogy hogy alakul Stella és anyukája (azaz ÉN) kapcsolata. Mióta dolgozom, Nyuszi sok idöt tölt apukájával. Ami jó, mert imádja apáját, már egész jól elvan nélkülem, viszont mikor velem van, nagyon bújós, puszilgatós...

S hát történt pár nemjó dolog is, amit én bután kezeltem.
1. Amikor vasárnap este leteszem aludni, nem mondom neki, hogy anya reggeltöl 2 napig nem lesz, hanem csak összebújva elalszik, s ... aztán legközelebb szerda reggel lát engem.
Apája azt mondja, hogy nem hisztizik utánam, már beletörödve mondja, hogy: "Anya dolgozik. Mindjárt jön." (Amikor apa dolgozik, ezt szokta mondani. Gondolom, mert neki a mindjárt és az este szinte mindegy, mert még a jelenben él.)

2.  Búbánatban nyaralt a Nyuszi. Vasárnap este hagytuk ott, s én csütörtök délután mentem vissza Mo-ra, mert pénteken vittem Mamit az elsö kemora. Tehát csütörtökön kimentem Bubiba, ott voltam 1-2 órát, aztán indultam volna a Mamihoz. De Nyuszi nem engedett. Velem akart jönni. Pedig imád a Mamánál lenni, ráadásul Timon is ott volt Lindával. Tehát hozta a táskáját, s jött volna velem.
Ekkor a Mama elterelte a figyelmét, elkezdtek játszani, én meg meglógtam.
Mama másnap mesélte, hogy Nyuszi nem sírt utánam, de lefekvésig hordozta a kis macis hátizsákját...szomorú volt.
Másnap a kemo után azonnal mentem a Nyuszihoz Bubiba. Alvás után értem már oda. Nyuszi nagyon örült, kiabálta, hogy: "Meine Mami!!!" Persze nem úgy gondoltam, hogy felkapom, s azonnal megyünk vissza Egomba. Még leültem, hogy hadd Timonozzon a Nyuszi, s hogy kicsit késöbb megyünk a Mamihoz. De Nyuszi nem akart mellölem elmozdulni. Gondolom félt, hogy megszököm.

Na ilyen dolgok történnek velünk... De hát meg kell tanuljon kicsit néha nélkülünk is lenni. Ami ugye azért nehéz, mert itt nincs senki, aki idönként elvinné, nincs itt egy nagyi, aki idönként vigyáz rá....

Bár eddig 3x fordult elö, hogy nem mi hoztuk el az oviból. 2x Linda ment Nyusziért Timonostul, hazavitte magukhoz a Nyuszit, majd Peti onnan hozta el kicsi lánykánkat.
1x pedig Julia, Kevin anyukája hozta el öt az oviból. Akkor csak 1 órácskát volt a szomszédoknál, s jöttem is...

aug
26

3. szülinap

| Szerző: Gaabee | 11:38 pm

Tartottunk egy partyt. Na nem nagyot. De tartottunk.

Részt vettek: Anita és Ben. (természetesen, de köszönjük nagyon!!!!) Yvett és kislánya Lea. Lea Stella bölcsistársa. Ö már lassan 4 éves nagykislány. Okos, jólnevelt, aranyos... Julia és fia Kevin, a szomszédaink, Kevin ugye szintén Nyuszi bölcsis társa. Nem irtam róla, de mi is részt vettünk a 14. kerben Kevin 3. szülinapi buliján :))))

A bulira  vettem sok nasit meg ropogtatnivalót, sütöttem tortát és fasírtgolyócskákat... A gyerekeknek fújtam fel lufikat (Zsuzskáéknál láttam ilyet) s tettem beléjük nasikat. De a gyerekek féltek a lufiktól. Mindegyiknek volt rá oka, kivéve Stellának, ezért ö minden lufiból ki akarta szedni a nasikat... :))) 

 

Csendben megjegyzem, mintha Kevin tekintete nem kedvelné Bent :)))) A kiskakas :) Pedig volt nagy vihánc! Stella ágyán ugrálástól kezdve minden :) Stella szobája kb 1 óra elteltével:

Nyuszi imád hazautazni Egomba, de a buli másnapján, szombaton nem akart menni sehová. Magyarázta, hogy Hepipöjsztéj, meg gyerekek... tehát újabb partit szeretett volna, gyerekekkel, tortával, ajándékkal, nasislufikkal... :))

aug
26

4.antibigyó

| Szerző: Gaabee | 11:22 pm

A Bense helyettesítöje, egy hölgy irta fel, most épp valami torokkal kapcsolatos nemtommire...

süti beállítások módosítása