nov
16

Itt képek jönnek, de addig is elmesélem, hogy a bölcsiben délelött volt a Laternfest kis közös virslievéssel. A gyerekek levágott müanyag ásványvizes flaskákat festettek össze. Javarészt maszatoltak. Stella lila és barnásarany szineket választott. A lampinokban elemes mécsesek lángoltak.

Idén a gyerekek együtt ünnepeltek, hogy hogy, azt nem tudom. A szülök 5-re voltak hivatalosak. Ekkor a teremben sötét fogadott minket, illetve az asztalon égtek az elemes mécsesektöl pislákoló lámpások.
EGy elég hosszu szindarabot játszottak el, az ovonéni volt a mesélö, s pár gyereknek volt 1-1 mondatos szövege, de természetesen javarészt néma alakitások voltak.
A színdarab után minden gyerek megkapta a saját lampionosát, majd felöltöztünk, s kimentünk az udvarra. Onnan indulva egy pár perces sétát tettünk énekelve, már aki ismerte a dalt. Vagyis mindenki énekelt, ´kivéve engem s gyönyörü lánykámat...

Fotók: (na lket majd pótlom a napokban)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr223388458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása