júl
29

Òvodában

| Szerző: Gaabee | 11:26 am

Mindig azt irom, hogy ovis a Nyuszi, mert itt a bölcsi bent van az oviban. De most tényleg oviba jár, mert nyáron össze vannak vonva a kicsik és a nagyok.

Szeptembertöl meg igazi ovis lesz Apakedvence :)

júl
29

Egyszer Kevinanyuka kérdezte, amikor minden nap 4-ig dolgoztam, majdnem 5-re értem csak az oviba az én kis Nyuszimért, hogy mikor ö megy a Kevinért, Stella mindig olyan szomorúan nézi, hogy megy haza Kevin az anyukájával... ha gondolom, heti 1x szivesen elhozza Stellát fél4-kor, amikor a Kevint, csak be kell jegyeztetni az oviban.

Amikor Julia ezzel az ötlettel elöállt, akkor volt Stellának az a 3-4 hónapos dackorszakturbója, amikor én se tudtam öt kezelni, amikor iszonyatos volt vele minden nap, minden perc... erröl késöbb... Tehát akkor mondtam Júliának, az ötlet szuper, DE!...

Aztán jött a "just survive" állapot. Én estig doltoztam, apa nem tudott korábban eljönni a munkából, hát megkértük Lindát, apa növérét, hogy nem jönne-e ide Timonnal, elhozná Stellát az oviból, s apa majd hazaviszi öket, ha hazaért...
Ez így is volt, annyi különbséggel, hogy LInda a két kicsivel hazametrózott hozzájuk, s apa ott vette fel a Nyuszit. Ez hétfön és kedden is így zajlott. Stella is, Timonka is nagyon jól érezték igy magukat :)

Most is hirtelen  jött egy ilyen megoldhatatlan szitu. Linda otthon van Timonnal, így felhívtam Júliát, elhozná-e Stellát, sietek.... s Nyuszi már nem annyira dacos. Most amúgy Kevin a gáz... Tehát szerdán Julia és Kevin hozták el Stellát az oviból, ahol mindenki meglepödött, mert Kevin amúgy nyáriszüneten van. Még jó, hogy beszéltem erröl korábban az egyik ovonénivel, mert apa elfelejtett reggel szólni, hogy nem mi megyünk, s Julia nincs az elhozók listáján....

júl
14

Ez szinte közvetlenül a 2 elözö antibigyó után jött. De mit tegyünk, ha kellett. Azóta immunerösítö "cucukát" szed reggelente a Nyuszi, hátha javul a betegállománytendencia...

júl
14

Nemmondood?

| Szerző: Gaabee | 3:20 pm

Ez most az egyik kedvenc szójárása. Mondunk neki valamit, erre ö: "Nemmondóód?"

Édes :)

júl
14

Ben lakik

| Szerző: Gaabee | 3:19 pm

Voltunk Anitáék melletti fürdötónál pancsizni. Amikor indulunk hazafelé, látszott Anitáék háztömbje. Nyuszi megszólalt a hátsó ülésen: "Anya! Ben lakik!"

Nem tudtam, hisz nincs nagy gyakorlatom gyereknevelés terén, hogy ö már ilyenekkel is foglalkozik. Hogy hol lakik az ö kis barátja. :)

júl
2

ABC németül

| Szerző: Gaabee | 4:29 pm

Nyuszi otthon nyaral apával a Mamánál. Mama sok német dalocskát (is) ismer. Most épp a német ABC-dalt tanulta meg töle a Nyuszi. Egyik este lefekvés elött hívtak skype-on, s Nyuszi énekelte a dalocskát. Adrival potyogtak a könnyeink, annyira édesen énekelt az én gyönyörü lábú lánykám :) (Aki tudja, hogy mondja el Csani a Nyulas mesét, az tudja mire gondolok most.) A dal hosszú, nehéz, de az elöadásmód, az artikulálás :)))))))))))))

Imádom!!! Nézni, hallani, szagolni, érinteni... :) Jönne már a Nyuszim!

júl
1

Apával nyaralás

| Szerző: Gaabee | 8:56 am

Nyuszi most Esztergomban nyaral. Apával. Mert én dolgozom, így a tervezett Olaszország elmaradt. (már várom öket vissza, mert jó kicsit pihenni, de nagyon hiányzik az én két mindenem!)

süti beállítások módosítása