okt
12

Dr Bense

| Szerző: Gaabee | 10:33 pm

Hát hazajöttünk. Egész úton azt hallgattam vezetés közben a rádióban, hogy hol hány halálos autóbaleset volt... miközben zuhogott az esö...ááá, nem volt rossz érzés....

Nyuszka a délutáni alvásból hamar felriadt. Sírva. Nagyon sírva. Besokalltam. Felhívtam a gyerekdokit, hogy mikor van rendelés. 3-4 között volt. Én fél 4-kor telefonáltam.

Anyu segítségével öltöztetés, öltözés, uzsi gyors bepakolása, mert Nyuszkának ugye enni kell, inni kell (mégha 1 litert nem is :), de akkor is). Odaértünk idöben. Nyuszka jol viselkedett a váróban. Csodálkozva nézte a többi kicsi gyereket. Föleg azokat, akik hisztiztek vagy sírtak. Mert az ugye nagyon érdekes :)))

Az ö hisztijéröl nem teszek említést. Mert ugye a dokibácsi kínozta. Meghallgatta a mellkasát, belenézett a szájába, megnézte a torkát, a fülét, a popsiját... hááát, van hangja a lyánynak :)))

Gondoltam is, hogy keresztanyámék lejönnek megnézni, mi ez a lárma.. (a gyerekdoki melletti házban laknak :)

Tehát azt mondta a dokibácsi, hogy nagyon dolgoznak a fogak, s hogy virusos torokgyuszi is van. A nemkakilást is megbeszéltük, persze a folyadékmennyiséget nem kérdeztem. Bevallom, a rohanásban elfelejtettem... Kapott Nyuszka finom szirupokat, melyeket teljes átéléssel tud leszopogatni a kiskanálról :)))

Dokibácsi szerint hétvégére jol lesz Nyuszi. Hát jöttünk betegeskedni. De így is örülhetek, hogy eddig még nem volt beteg a mi kisNyulunk.

Jaaa, és láttuk Anna képét a faliujságon :))))))-ezt Zsuzskának üzenem :) Ágicának meg azt, hogy az öszibarackot is mondta a Bense. Mert , hogy az jót tesz a kakilásnak. Bár ö a magját nem ajánlotta. :) De azt se mondta, hogy a magja nem tanácsos... igy most kicsit tanácstalan lettem :)))))

süti beállítások módosítása