okt
11

Szombaton kicsivel több folyadékot kapott a Nyuszka, mint szokott, mert nagyon kevés folyadékot iszik az elöirthoz képest. Tudom, az elöirások nem elöirások, csak sarokszámnak valók, de 1 liter folyadékot irnak, Nyuszi ehelyett 650 ml körül iszik egy nap.

Tehát szombaton több volt a folyadék. Este fürcsi után kapott Nyuszka 210+7 kanál tápot vacsira, letettük aludni... egy idö múlva éktelen sírást hallottunk. Berohanunk Nyuszkához, hát az egész arca, a haja, a pizsi, a hálózsák, az ágynemü.. szóval telehányt szegényke mindent.

Alig lehetett megvigasztalni, annyira sírt. Apukája vigasztalta, addig én frissítettem az ágynemüt, elpakoltam a szennyest, megcsináltam a friss ágyat :) Sári, a Csillagosmaci, a Nyuszi, a Barnamackó, Nyikolaj...mindenki a helyére került.

Közben Nyuszit is át kellett öltöztetni, akkor éreztem, hogy VÉGRE kakilt is, magától, kúp nélkül (a tegnapi, a 2 kup utáni csak jelzés értékü volt). Hát ezért is sírhatott...

De végül ágyba került, s aludt. De sokszor keltünk éjjel, mint mostanában. Nem tudom, hogy a torka fáj-e, vagy foga jön, vagy mi történik... de kelünk párszor, az tény.

Ma, vasárnap, a délutáni alvás elött lementünk a Praterba. Igy hármacskán. Nyuszi sokat hintázott, apukája játszott vele sokat, pl másztak fakisházba fahídon...stb... én csak gyönyörködtem, meg toltam az üres babakocsit... aztán itthon jót aludt a Nyuszi, de hazafelé már kicsit szóval kellett tartani, hogy ne a kocsiban ájuljon be :) . Alvás után elmentünk 2 lakást kívülröl megnézni, a környéket feltérképezni, közben Nyuszka megint jót aludt.

Most este összecsomagoltam a cuccainkat, reggel csak a flaskák vannak hátra és az alvóscucca (hálózsák, cumik, állatkák).  Legközelebb otthonról jelentkezem :)

süti beállítások módosítása