okt
21

Nyuszi jár

| Szerző: Gaabee | 12:36 pm

Söt, néha szinte szalad. :) Viszi a lendület. Az alábbi kép nem a legjobban sikerült képe, de látszik, hogy ö egyedül, kezekkel az égfelé, közben persze nagyon koncentrálva siet.

okt
21

Rombadölt tervek...

| Szerző: Gaabee | 12:31 pm

Nyuszka elkezdett nem aludni délelött. Ma ebéd után találkoztam volna Dinával, aki hónapok múltával visszajött Szíriából, ahol szülöi kényeztetésen volt a kisfiával együtt... de le kellett mondanom a programot, hisz ha Nyuszka délelött nem alszik, akkor alszik ebéd után. De nem baj. Ez a mai nem.

Viszont. Áttetettük a holnapi kötelezö szurit jövö hétre. Holnap 11-re volt idöpontunk, az Nyuszka délelötti alvásideje, s mivel úgyis náthás még kicsit, felhívta Peti a rendelöt. Jövö héten 1-re kaptunk idöpontot. De ha Nyuszka végérvényesen mondott le a délelötti alvásról, akkor mostantól ebéd után fog aludni. Ez tuti.

Ami ugye azért nagyon gáz, mert akkor jövö héten a rendelöben visítani fog. Ha fáradt, s rossz dolog történik vele közben, akkor huuuuuu. Hát most tanácstalan vagyok.

Arra már rájöttem, hogy amikor van kialakult menetrend, az csak pár hétig tart, s jön a következö. De gondolom most 1 éves kor után már nem lesz ilyen változó a ritmus.

Ha Nyuszi felkelt, lemegyünk a Kärtnerre a H&M-be kabátot venni. Mert nincs meleg kabátja a kisnyúlnak :) 

süti beállítások módosítása