jan
23

Nyuszi és a Krabbenchips

| Szerző: Gaabee | 8:08 pm

Rákszirom, vagy mi a hivatalos neve. Azokból a kicsi rákocskákból készül, amik olyan pici rózsaszín görbületekként néznek ki. Van benne még tápiókaliszt, tojás, cukor...meg nem tudom...

Apa tegnap evett egy zacskóval. Ill. nem egy egész zacskóval, mert akkor nem lett volna maradék. De volt.... s ezt a bizonyos maradékot én ma megdézsmáltam. Amit meglátott a Nyuszi. Nem is hagyta szó nélkül. Azonnal kért ö is.

Gondoltam, mi baja lehet. Letörtem az egyik szirom negyedét. A Nyuszinak látványosan nagyon ízlett... kérte a következöt...a következöt...a következöt. Na többet azért ne, Nyuszi! ;) (maradjon anyának is :)

jan
23

Nyuszi és a viziló

| Szerző: Gaabee | 8:00 pm

Vagyis nem viziló, hanem vizi ló. Igazából tengericsikó a neve, de itt a 2-on nincs tenger. A nyuszi kiskádjában lakik a kis neonzöld vizipisztoly, ami vizicsikó formájú. Olyan pici, hogy Nyuszi kezébe való :)

Apával fürdetés közben szoktak spriccelöset játszani, amikoris mindig apa spricceli a lóval a Nyuszka pocakját, lábikáit. Szoktak. ... Na de ma megtanítottam a Nyuszinak, hogy kell löni a vizipisztolyával :)

Ma ugyanis kettecskén vagyunk. Apa Keresztapuval van úton. Holnap jön. Ìgy én fürdettem egyedül, s kihasználtam a lehetöséget...majd jól meglepödik apa, ha Nyuszi lespricceli :))))

Kivéve, ha Nyuszi a mai technikát használja. Tehát miután megmutattam neki, hogy fogja kézbe a minivizipisztolyt, s hogy húzza meg a vizet spriccelö ravaszt, nagyon tetszett neki. De az még jobban, hogy tanulmányozhatta, hogy hogy hagyja el a víz a lovacska nóziját. Ezért Nyuszi mindig a saját orrát találta el :) Még dolgozom az ügyön :) :)

jan
21

Currys sülthús

| Szerző: Gaabee | 2:18 pm

Sülthús volt az ebéd. Kikloffoltam, sóztam, s nem borsoztam, hanem szórtam rá curryport, amit kicsit beledörzsöltem, s kisütöttem.

Kicsit elcurryztem, de Nyuszit nem zavarta. Nem tudom, kitöl örökölte a húsimádatát, de tölem ezt SE, az tuti :)

jan
21

És nem...

| Szerző: Gaabee | 2:16 pm

...aludt vissza. A történet pedig:

Reggel 7-töl rendelt a háziorvosom. A derekam miatt kellett mennem hozzá. Gondoltam, ha normális az éjszakánk, Nyuszi 6 körül megissza a nagyágyba áttéve a gyümölcslét, amit szokott, én meg kisurranok mellöle. Ott marad apával, s együtt visszaalszanak. A nappaliban teszek-veszek, felöltözöm, s elmegyek orvoshoz.

Hát így is zajlott az eleje. Én kiosontam, tettem-vettem a nappaliban, felöltöztem, pont indultam volna, mikor sikkancsolást hallottam a hálóból. Kiderült, hogy nem aludtak vissza. Persze nem azért, mert Peti nem akart, hanem mert a Kisnyúl igy döntött :)

Azért én elmehettem dokihoz. Söt! Mire hazajöttem, apa elmosogatta a flaskákat is, amik a mosogató szélén voltak :) Nem köszöntem meg, de nagyon jól esett... :)

jan
20

Palacsinta

| Szerző: Gaabee | 3:38 pm

Nagyon rossz volt a kedvem. Még annál is rosszabb. Nem részletezném, csak tömören: én munkám, Nyuszi ovija, mi lakásunk...

Bánatomban sütöttem palacsintát. Túrósat csináltam. Nyuszi is megevett egy hatalmasat. Nem hagyományos palacsinta sütöm van-pedig az az igazi, amit nagyanyáink el se mostak-hanem teflon. Azért meg lehetett enni. :) Nyuszi legalábbis megette :)))

jan
18

Éjszakai jövés-menés

| Szerző: Gaabee | 10:52 am

Hát nem palástolom... az éjszakánk olyan volt, mint az elözö, azzal a különbséggel, hogy Nyuszi pelusa valamiért már fél 7-kor átázott. A body, a pizsi, a hálózsák...minden, de minden OLYAN lett.

Nem tudom, mi van a Nyuszival, hogy hajnali 2-töl nem alszik rendesen. Miért nyekeg? Miért csapkod? Miért hangicsázik? Miért sír? Miért nem alszik a saját ágyában? Miért nem alszik el már közöttünk se?

Reggel kotortam a szájában, hátha az épp kibúvó 3 örlöfog mellett kiindultak újabbak, de az éppen rágott szöllötöl nem éreztem semmit... majd próbálkozom még...

süti beállítások módosítása