ápr
1

Schutzhose-hasznosságok

| Szerző: Gaabee | 3:06 pm

Gondolom minden szülö vesz idönként teljesen felesleges vagy használhatatlan dolgokat, ruhákat, kellékeket...

Ez a Schutzhose egy olyan esöálló anyagból készült kantáros nadrág. Tegnap egész délelött esett. Délután üres volt a játszi. De Stella olyan jól elhomokozott, csúszdázott, felülhetett mindenre, hisz megvédte a most épp nagyon hasznosra sikeredett vásárolmányunk :)

Kép:

ápr
1

Szeressük egymást!

| Szerző: Gaabee | 2:59 pm

Nyuszi nagyon szereti, hogy felül az ágyra - ez általában reggel s este történik, de bármilyen játékot félbeszakíthatunk vele - s összehívja a családi szeretet. :) Komolyan! Elkezd integetni apjának-anyjának, hogy a fejünket tegyük össze elötte, ö összefog minket azokkal a picike kezeivel. Egyikkel apa arcát fogja, másikkal anya arcát fogja, a fejeink összebújnak, idönként ö is belebújik ebbe a nagy szeretösdibe, de néha csak gyönyörködik elégedetten. S mi persze ilyenkor IS nagyon boldogok vagyunk. :)

már
29

Szégyellhetném magam, hogy EZ az örömöm, de ez van. Kisgyerekes anyukaöröm. Na nem minden családban, de azért sokhelyütt.

Tehát tegnap 20,20-tól aludt a Nyuszi, szünet nélkül reggel 8,20-ig. Ùgy, hogy én reggel már nem bírtam, s kimentem a mosdóba, meg a konyhában is tettem vettem. Kis zukkínimosás, szeletelés, mosogatás :) Ezekre se kelt fel a Nyuszi. Máskor hajnali 5 körültöl már a takarómat se igazíthatom meg, nem fordulhatok meg, semmit nem szabad, hiába zsibbad éppen a karom, mozdulatlanul kell maradnom, mert felkel a lánykánk.

S olyan édesen, kedvesen, kócosan kelt a mi kicsi Nyulcsink. EKKORA alvás után :)

már
29

Szavak, amiket mond 1.

| Szerző: Gaabee | 10:45 am

Stella nem beszél túl sokat. Mármint egész nap halandzsázik, de nem rendes szavakkal kommunikál. Amiket most mond: Anya. Apa. Hoppá. Kopkop. Kaka. Hapszi. Gabi

Ez utóbbit szerintem apujától tanulta, hisz töle hallja a nevem. Most pl a játékaival szöszöl, s mondogatja, hogy GabiGabiGabiGabi...

süti beállítások módosítása