sze
4

Anya iis, anya iis

| Szerző: Gaabee | 11:29 am

1. Stella a szobájában játszott. Hallom, hogy mondogatja: "anya iis, baba iis, anya iis, baba iis". Hát etette a babát, aztán megpuszilta, s lefeküdtek :)))))) , söt, be is takaróztak :))))

2. Stella kész volt a rizseshusi megevésével, ill nem kért többet. Ilyenkor mindig csak annyit mond, hogy: "kész, kész". Kivettem az etetöböl, levettem a partedlit, erre rámnéz, s azt mondja: "anya iis". Hát tévedett. Én még éhes voltam :)

sze
4

Cumi nélkül-szept 2-töl

| Szerző: Gaabee | 11:26 am

Akkor jutott eszembe, hogy lassan le kellene állni az 5+1 cumi állandó használatáról. 1 cumi utazáshoz, az a láncos cumi, 3 cumi az ágyba, mert 1 a szájba, s hát 2 keze van a Nyuszinak, s 2 cumi a lakásban hol itt, hol ott...

Na a láncosat fenti dátum óta nem kapta meg, a lakásban levö 2 cumi el van dugva, alváshoz van 2 cumi.

Nagy hisztik nincsenek. Idönként mondogatja a Nyuszi, hogy:"szümi, szümi" vagy hogy: "szumi, szumi" , de nem botrányol, nem üvölt :)

sze
3

Elsö mondat

| Szerző: Gaabee | 12:32 pm

Stella aranyosan beszél, de csak szavakat mond. Néha nagyjából összetesz szavakat, de csak nagy szünettel. DE az elöbb ebéd közben azt mondta, hogy: "Apa, gyeje, ebéd!"

sze
3

15kg, 92cm, feje 50cm.

kis szívzörejvakculát hallott a doki, adott beutalót ezügyben, de mondta, ne aggódjak, az ennyi idös gyerekek 45%-ának van ilyen zörejbaja, amit kinönek.

Kapott a Nyuszi szurit is. Kötelezöt. S szó volt 2 ajánlottról, a doki szerint fontosak. A patikában kell megvegyem a szérumokat, s ö beadja. A hepatitisA és a

aug
31

Akartam írni Stella szülinapjakor, hogy milyen is a Nyuszi így 2 évesen. Hogy miket szeret, miket nem szeret, mire hogy reagál, stb...stb...

Amiket szeret: minket nagyon :) puszizni is :) gyümölcsök: szöllö, dinnye, banán, alma, körte, egyéb ennivalók: lencsefözi, rántotthusi, paradicsomleves, töltöttpaprika, fagyi, pizzát nagyon, kekszek, virsli, hotdog

csinálni: hisztikézni, cumizni, játszóterezni, barátokkal játszani (pl Bennel), apával sikongatva játszani pl bakkecskéset, kutyásat, meztelencsigákat keresni, öket megtalálva hangosan sikkancsolni, szereti a kutyákat,

Amiket nem szeret: sima vizet inni, zöldségeket enni, kivéve néha kis sárgarépa-karalábe, szót fogadni, aludni menni, bevásárolni, öltözködni, semmi piros gyümölcsöt

Van 16 foga, 92 centi és olyan 15,5 kiló, általában 98-as ruhákat veszek neki. A haja világos, hullámos, sok, a szeme, hát a szeme, jaj, a szeme olyan közepes barna szinü, de milyen is? Jaj, a szemek azok olyan nehezek. Ami tuti, a fehérje iszonyúan fehér s a jobb szemében van egy bogár, mint a dágiMamának volt. A szeme színét holnap megnézem :) (megnéztem. barna. de nem sötét, közepes)

Ha felébred, mindig szól, hogy: "Anyaaa! Anyaaa!"

Bilizni 4 napig bilizett, azóta nem. Ma délelött is szellöztettük a popsiját. Egyszercsak hallok valami kopogó hangot. Hát a pisi a parkettán. Aztán persze szólt, hogy: "Pisi". Mindezt persze a bili mellett.

még folyt...

aug
31

Fogmosás

| Szerző: Gaabee | 10:49 pm

Azt hiszem ez gond. Nem engedi a Nyuszi, hogy játékosan mossam a fogát. S így ugye nincs fogmosás. Almát szokott rágcsálni, meg ma vettem karalábét is, de jo lenne, ha mosnánk azokat a fogakat...

Majd pénteken megkérdezem a gyerekdokit, van-e ötlete, úgyis megyünk kötelezö kivizsgálásra.

aug
31

Ma sem aludt délben

| Szerző: Gaabee | 10:46 pm

Reggel ugyan fél 9-ig aludt, de délben csak fél órát pihizgetett. Mi van vele egy hete már???

aug
30

Ma egész délelött a lakásban voltunk. Zuhogott az esö. Gyorsan telefonálgattam, s minden napra megbeszeltem programot, mert Nyuszival nem lehet itthon kibírni. Hiába imádom. Nem megy.

Délután lementünk viszont ide a ház alá. Nyuszit jól beöltöztettem, mert láttam, hideg van +schutzhose is volt rajta. Egyszercsak elkezdte böködni a feje tetejét, s mondta, hogy kapucni. (nem emlékszem, hogy mondta ki, de persze nem tökéletesen)

A lényeg, hogy fázott a kis feje és szólt :))))) Most elöször fordult elö ilyen. Okosodik, növöget ez a nagykislányka, aki pár nap múlva oviba megy (mármint bölcsibe)

aug
30

Pár hete történt, hogy kint játszottunk a Nyuszival. Kimentünk az alattunk lévö játsziról a gemeinde házak mellé, ahol is 2 kisfiú kezdett el vihogni, s elölünk elbújkálni, elszaladni. Már akkor feltünt, hogy a fiúk olyan Forestesen szaladtak, de azt hittem, ez csak olyan bohóckodás.

DE! Tegnap újfent összefutottunk a fura fiúkkal. Nehéz volt visszatartani a röhögést, mert ezek a skacok tényleg úgy futnak, mint Forest Gump. S van belölük azonnal kettö.

A kicsi 3 elmúlt, még pelust hord, de ami inkább fura, hogy iszonyúan folyik a nyála. Szegényke tiszta anyja. S nem akarok rosszat írni, de olyan, mintha lógna nála kicsit a léc.

A nagy most megy suliba, ö is tiszta anyja, kicsit agresszív megszólalásai vannak, valamint iszonyú örömet okoz neki kistesója izélése, aminek eredménye mindig, hogy a kicsi üvölt.

Az anya: olyan, mint a két fiú. Szó szerint. Merthogy semmi nöiesség nincs benne. Iszonyú csúnya, kicsit elhízott, eszméletlenül hadar, még a fogai is olyanok, mint a fiainak.

Apukát nem láttam. Nem is baj. Tehát ök a család, akikre, mint ForestGumpokra gondolok :)

aug
30

Alvásbajok folytatása

| Szerző: Gaabee | 6:13 pm

A Nyuszi egész múlt héten nem vitte túlzásba az alvást. Reggel nem kelt hajnalban, az jó, viszont a déli alvások...hááát!

Egyszer sem aludt fél 1-fél 3 között. Pl mikor Dinához mentünk fél 4-re, ö odafelé az autóban aludt el....

Ma is csak 50 percet aludt. Nem értem mi van vele. Tán az ovira gyúr???

süti beállítások módosítása