jún
6

Ma kínaiban voltunk, elbúcsúzni, mert ritkán voltunk ugyan, de nagyon finom a föztjük.Tényleg. Nyuszi kapott egy nyalókát az egyik pincérlánytól. Mondhatom, Nyuszi nagyon örült, én persze nem annyira, de hát nem szokunk rá, és kész.

Délután pedig kint voltunk a DonauParkban, ahol felültünk a Liliputbahnra. Íme:

 

S nagyon meleg napunk is volt, így ma VÉGRE mezítlábaztunk is a játszón. A programok kitalálása mindig apa feladata, s én sokszor adok neki gondolatban pirospontot. Most is begyüjtött párat :)

jún
5

Stella elég sajátosan! Szereti kapcsolgatni az ágyam melletti kislámpát. Aminek nem örülök, de néha szabad... Tehát reggel felkapcsolta...egy idö múlva apukája megkérte, hogy kapcsolja le. Erre ö felmászott az ágyamra, odahajolt a lámpához s elkezdte fújni :))))

Na igen. Nemrég fújta anya gyertyáját ;)))

jún
5

Háló a játszin

| Szerző: Gaabee | 8:10 am

Van a játszin egy olyan magas valami, ami egy kötélmászóka...nem tudom mi a neve, de kifeszített köteleken mászik a gyerek. Olyan, mint egy 3 dimenziós pókhálótorony :)

Na a lényeg, hogy Stella mindig csodálta a nagyobb gyerkeket, hogy azon másznak, ugrálnak, rosszalkodnak.... erre tegnap ö is odament, s most elöször felmászott 2 szintet!! Aztán erösen kapaszkodva ugrálni kezdett, ahogy a nagyok, hogy mozogjon az egész szerkezet :) Nagyon ügyes és bátor ez a Nyuszi!

jún
5

Soppinglédi

| Szerző: Gaabee | 8:07 am

Szép volt az idö. Felszálltunk hát gyalogosan az 1-es villire, s lementünk a Nespressoba kapszulákért. Mivel a nyárias kivizöld már nem kapható, csak koffeinmenteset vettem, 4 rudat (az 40 adag kv), s mivel nem vásároltam iszonyat sokat, egy helyes kis táskába tették bele. Amikor kijöttünk a boltból, Stella elkérte a táskát, s ö vitte. A járókelök s az én gyönyörüségemre, mert annyira aranyos volt a kis soppingbaba :) azzal a hozzá nagy táskával :)))

jún
2

jelezte a Nyuszi ébredéskor, hogy kifolyt a pisi. Nem sírt, mint kiskorában, nem hisztikézett, hogy nem értettem, mi a baja,hanem felállt az ágyában, megkapaszkodott a szélében, s mondta, hogy: ü...ü...ü, s mutogatott a pelus derékrészére. Szerencsére épp, hogy átfolyt, friss dolog lehetett, s már 7,20 volt, így ideje volt felkelni. Kezdödött a nap. Peluscsere, tiszta body, tv, macigatya, tappancsoszokni, tovább tv, aztán reggeli tejecske,apa ébresztése, játék....

jún
1

Szavak

| Szerző: Gaabee | 1:10 pm

Szavak, amiket használ, s amiket szépen mond: Anya, Apa, Mama, Mami, bibi, baba, cici, cica, koppkopp, bumm, inni, kanna, aua, itt, ott, autó, ez, csüccs, vauvau (kutya), cica, Gabi, Peti, Gabika, kaka, tschüss, pápá

Szavak, amiket használ, de nem teljesen tökéletesek (MÉG): Adji (Adri), Bajázs (Balázs), Badaa/Bazaa (Bazsa), amm (hamm), oppá (hoppá), ápáp (hápháp=kacsa), happsziiii (hapci=virág)

Szavak, amiket már utánunk mond ügyesen: pizza, Bambi, kulcs,

jún
1

Mai nap szavai:

| Szerző: Gaabee | 10:58 am

KULCS

UBI

süti beállítások módosítása