máj
9

Anyák napi hétvége

| Szerző: Gaabee | 1:29 pm

Szobaton délelött fent voltunk a Haus des Meeres melletti játszin. Odival találkoztunk, aki most 18 hetes terhes :) (Várjuk a kislánybarátnöt! Bár még nem tudni a baba nemét, de kislányt érzek :)

Délután elmentünk a Lainzer Tiergartenbe. Vagyis a parkba, ahol volt játszótér is, egy nagy tó, ahol hatalmas halak voltak. Láttuk öket, mert kenyérrel etették öket, s hatalmas szájakat láttunk felbukkanni a víz alól. Aztán özikéket is etettünk. Ez volt Stella kedvence. Apa szedte a hosszú szárú pitypangokat, Nyuszi meg etette velük a kerítés másik oldalán várakozó Bambikat :)

Fényképezö sajnos kivételesen nem volt velünk...

Ma anyáknapja van, délelött a DianaBadban ünnepeltünk. Nyuszi nagyon élvezte a vizet (mi is). Megállapítottuk, hogy ez a forgófürdö egyszerüen szuper!! Jó hosszan sodor minket a víz. Mindig apa megy elöl, akibe kismajom pózban kapaszkodik a kislánya, utánuk megyek én, aki próbálja elkapni a Nyuszit :) aki folyamatosan hangos sikkancsokkal jelzi, hogy ö jol érzi magát :) S ma pizzát ebédeltünk az étteremben :)

Stella délutáni alvása után felkerekedtünk, s elmentünk bringázni. Voltunk a Karlsplatzon a játszótéren, aztán végigkerekeztünk a Ringen, aztán szépen haza.

S ezután még elmentünk az itteni játszira, hogy Stella még kicsit kimozoghassa magát. Mert lássuk be, jó ez a családi bringázás, de Stella ilyenkor csak ücsörögni tud... bár azt nagyon édesen :)

máj
9

Esztergom (Maminak)

| Szerző: Gaabee | 1:21 pm

Otthon voltam a Nyuszival Esztergomban. Vasárnap délben mentünk, s következö pénteken délben jöttünk. Azért Maminak, mert Mami gondolatainak elterelése és összes energiájának lekötése végett mentünk. (Öcsi haláláról tereltük el Mami figyelmét)

Semmi programot nem szerveztem, senkivel nem találkoztunk szervezetten, nem hívtam fel senkit, hogy otthon vagyunk. Csak a Mami volt és csak a Nyuszi. Sokat jártunk Ducikáék alá a játszira, átjártunk a temcsibe kannázni, kismotoroztunk, labdáztunk az udvaron. Tehát Mami által elérhetö közelben voltunk szinte mindig.

A temcsiben a kannázás úgy zajlott, hogy Nyuszi átvitt engem oda, odasétált a kúthoz, ami mellett 4 kampón 5 locsolókanna van felakasztva. Nyuszi meregette a kannákat a vízbe, dobált beléjük kavicsokat, bogarakat néztünk, hallgattuk a csatornában folyó víz halk csobogását... na de ha jött egy néni! Jaaaaj, azok a csúnya nénik állandóan elvitték a kannákat!!!! S Nyuszi olyankor rendre sírt :) Méghozzá nagyon :) Tehát kannaörök voltunk :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kismotorozásba is belejött a Nyuszi. Még csak otthon van kismotorja, így eddig nem volt alkalma gyakorolni, de most ebben a pár napban olyan édesen kislányosan motorozott :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feri bácsival is focizott. Kezdetben mindig elmenekült Feri bácsi elöl-gondolom a frissen növesztett furcsa ször az azrcán, hát az volt a hibás-, de pár nap alatt megbarátkozott vele s jót fociztak.

Adri. Na Adrinak most mindig nagyon örültünk :) Szerencsére sokat is láttuk. Balázsnak is mindig örül a Nyuszi, valamint 2 délután kint volt Búbánatban a Mamájánál. Akkor úgy etette a Mama hatalmas kutyáját, hogy könyékig turkált a szájában az én csöpp lányom. Engem a frász kerülget ilyenkor, de nincs mit tenni. Nyuszi ugye nem fél a kutyáktól, mint az anyukája :)))

SzabóZsuzsával is minden alkalommal találkoztunk, amikor az Aradijátszin játszottunk. S a varrónénihez is mindig bekukucskáltunk. Már megismer minket. 1x Ducikával is találoztunk, meg Bandival is, meg a Lacival, akit Nyuszi furcsán nézett (eddig csak Búbánatban látta).

Tehát nem voltak tervezett programok, de nagyon hasznosan és kiegyensúlyozottan telt otthon.

Fújósvirággal:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaj! Nem! Utolsó elötti éjjelen fél 2-kor a Nyuszi felállt az ágyában, s torka szakadtából üvültött, mert mellém akart feküdni. Persze Mami is, Balázs is felkelt, tán a szomszédok is, madarak is, bogarak is... Hát elérte a célját. Mellettem jót aludt :)

süti beállítások módosítása