ápr
19

Tegnap volt Maratonfutás itt Bécsben. Mit érintett? Többek között Práter, Ring, Linke Wienzeile, Schönbrunn, Mariahilferstrasse... usw..usw...

A mi családi programtervünk a következö volt. Lemenni Apa munkahelyére a bringámért és Nyuszi üléséért, kiautózni a Praterbe, ott bringázni, aztán ebéd a Santa Cruz nevü mexikói étterem kertjében (Na nem volt höség, de Stellával beülve nem lett volna egy élmény. Inkább rémálom). Utána vissza az autóhoz, babakocsit elövenni, Stellát abban elaltatni.

Ehelyett: Lementünk apa munkahelyére, ami a lezárt területen volt. De akkor még nem volt lezárva. Apa betette a bringákat, ülést, babakocsit... s indultunk. VOLNA. Mert közben viszont lezárták a területet. Teljesen. Se ki, se be nem lehetett menni. Köröztünk jó fél órát, hogy feltérképezzük, nem lehet-e valahol kihajtani. Nem lehetett. Stella közben elaludt (nem szokott alvásidön kivül aludni). Mikor a Nyulcsi felkelt, kivettük a bringákat, apa felszerelte a gyerekülést, s elindultunk bicajokkal a Praterbe.

Nekem ez nagy élmény volt, hisz ott bringáztunk a Ringen, ahol soha nem mennék biciklivel a nagy forgalom miatt. De most ugye le volt zárva. A kocsiknak. Bicajjal azért át lehetett slisszolni a futókat nem feltartva a lezárt részeken. Az étteremhez érve Stella a szemközti játszótéren élvezte a szabadságot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Étteremnyitáskor bestartoltunk, étlap nélkül rendeltünk (javarészt ismerjük az étlapot, s megvoltak már a megkívánt ételek nevei)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stella a nagyasztalnál ült, nem akart babaetetözni:

 

Aztán evés után nyeregbepattantunk, s elindultunk vissza a lezárt területre, amit reményeink szerint lassan megnyitottak. De útközben elmentünk egy játszótérre, ahová olaszkáimmal jártam nap, mint nap :) Planquadrat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játsziról már az autóhoz hajtottunk, bepakolás, s irány haza :)

Hát így telt a vasárnap (itt persze nem volt vége, hisz itthon Nyulcsi kicsit aludt, majd lementünk a helyi játszira, ...)

ápr
19

Zene

| Szerző: Gaabee | 10:25 am

Nyuszi szereti a zenét. Ezért idönként odasétál a zenegéphez, s megnyomja a megfelelö gombot. Aztán már táncol is. Ö 20 hónaposan Lady Gaga számokat hallgat, azok közül is 2 kedvence van. A Bad Romance és a Poker Face. Aztán ott van a Black Eyed Peas és az a csaj, aki olyan furán néz ki a klippjében. Én is szeretem az ö számát is. Amolyan "fenékriszálós" szám az is.

Azt nem tudom, hogy 20 hónaposan milyen zenéért voltam oda, de 20 évesen tuti Zappa, Európa Kiadó, Bizottság, Pink Floyd...mimég. De az én ízlésem is változott. Ma már én is szeretem a fenékriszálós zenéket :)

Majd teszek fel pár videót, amiket csináltam. Van köztük beszédes, táncos...

süti beállítások módosítása