már
17

Persze szívószállal inni könnyü. S tegnap-ma a Nyuszi így itta a reggeli italát, mert babánturmixot csináltam neki. Fél banánból s kb 1.5dl tejböl.

Ma elöször eléggé nagylányosan ebédelt. Úgy szokott lenni, hogy én etetem, idöt hagyva neki, hogy ha van kedve és sikerül, akkor ö is kanalazzon a szájába. De általában csak játszik. Villázni jobban szeret. Az egyszerübb mozdulat, gondolom azért. Mire a kanállal a szájához ér a falat, sokszor a falat újra a tányéron van, s Nyuszi csak a kanalat szopogatja. De ma nagyon sokat lapátolt egyedül. Fehérbabfözit.

már
17

Fogjelentés

| Szerző: Gaabee | 1:21 pm

Az elsö 8db fog, a hátsó 4db örlö és a fenti 2 szemfog tuti kint van. A szemfogak csak épphogy, s az alsó szemfogakat majd délután újra megnézem. Egyik kint van tutira... Kezdetben olyan szépen tudtam mindig ellenörizni, hogy mi hogy jön...de már nem olyan egyszerü az élet. Nyuszi okos lett. Ha bedugom az ujjam a szájába, rámnevet, s jól belémharap :)

Na megnéztem a fogakat. Pár sebhelyem lett :) :) :) Viszont tudom, hogy állnak a fogak. A jobb alsó szemfog is kint van. Csak picit, de kint van.

A bal alsót várom még akkor...

süti beállítások módosítása