nov
22

Elsö komoly séta

| Szerző: Gaabee | 10:55 am

Szombat volt. Délután. Apa már itthon volt munkából, s mikor Nyuszka uzsizott, utána együtt lesétáltak a közértbe. Sétáltak. Mármint mindketten. Nyuszi oda is, vissza is sétált. A közértben pedig a gyerektartóról ellenörizte, hogy miket vesz apa :) :)

Kérdeztem apát, hogy hogy sétáltak. Mert elvileg a Nyuszi kihagyta az egykézzelfogós járásszakaszt. Ö megtanult menni, azóta egyedül megy. Nem volt kisérgetés. S úgy vettem észre, nem is szereti nagyon a kézenfogvavezetösdit. De apa azt mondja, az utcán nagyon szépen megy kézenfogva :)

Rém büszke vagyok :) (Petivel egyetemben)

nov
22

Nyuszipuszi

| Szerző: Gaabee | 10:51 am

Képzeljétek, a Nyuszi, ha apukája mondja neki: "Nyuszi, puszi?" Akkor Nyuszi odahajol tátott szájjal, s puszit nyom apának :) S utána cuppant is a levegöbe, ha sikerül. Utána. :)

Annnnyira ééédes!!

Azt tudtam, hogy néha megpuszil minket, de sosem "gyakoroltuk" a pusziadást :) S persze apa jött rá Nyuszi pusziadó tehetségére...

nov
20

A hideg

| Szerző: Gaabee | 4:11 pm

Tudom, tudom, ez Stellablog, nem Gabiblog, de ezt le kell írjam :)

Tegnap este, miután lefektettük a Nyuszkát, lefutottam a kocsihoz, mert benne maradt a korábban vásárolt krumpli, gríz... A kocsi a ház elött állt, de azért felhúztam egy sportcipöt, hogy mégse a lakásban használatos papucsban menjek le.

Amint kiléptem a kapun, leesett, hogy mivel Anitánál voltam, már nem a ház elött parkolunk, hanem kissé odébb... na sebaj. Ellibbentem az autó felé... De amikor már a többedik gyalogos nézett rám furán, leesett, hogy hát persze, én rövidujjú pólóban vagyok. :)

Na nem fagytam meg, de azért néhányan érdekeseket gondolhattak a szellemi kapacitásomról :)))

nov
20

20 fok celziusz

| Szerző: Gaabee | 9:43 am

Tegnap nagyon jó idö volt. Aminek részben örültem, mert nagyon jó programmal párosíottuk a nagyon jó idöt, részben nem örültem, hisz nem ösz van??? Nem szeretem az öszt, de nyugodtabb lennék a Világ sorsa miatt, ha összel nem tüzne a nap, s nem lenne 20 fok....

Nyuszka délelött nem aludt. 1 percet sem. Fáradtnak fáradt volt, párszor meg is próbáltam letenni, de nem aludt. Az ebédfözés így elég nehézkesen zajlott. Soksajtos pesztós csirke volt rizzsel :))) Isteni lett!!!

Ebéd után elmentünk Anita barátnömhöz a 22 kerületbe. Olyan helyen laknak, ahol már sok a kertes ház is, van egy kistó, s rét, madarak, természet... na hát sétáltunk is majdnem 2 órát. De hová is mentünk?? Hát megnéztük a tegnap nyílt Christkindlmarktot. Hát nem ittunk forró punsch-ot, hisz melegünk volt rendesen, s én persze kocsival voltam, így maradt a nasizás :)

Séta után még kicsit felmentünk Anitához :) Ott Stella is nasizott, mert Anita öt is kedves vendéglátoként várja :), így kapott a dm-ben is vehetö gyümölcspréselvényszeletet :)

Nyuszi megpuszilta Benbaba fejetetejét (arról most ne essék szó, hogy utána meg akarta húzni a haját is :)))

Hazafelé Nyuszi bealudt a kocsiban. Olyan mélyen, hogy mikor hazaértünk, nem volt szívem felkelteni. Ìgy jó fél órát ültem a kocsiban... de okos voltam, mert készítettem be elöre egy könyvet magamnak, s míg Nyuszka aludt, én olvastam...

S egy kép, ahol Nyuszi nézi a fotóst, Ben baba pedig a Nyuszit :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Meg egy másik kép, ahol Nyuszi Ben baba cumijára pályázik :)))

 

 

 

 

 

nov
17

Hóember

| Szerző: Gaabee | 1:59 pm

Tegnap késödélután jutottam le sétálni a Nyuszkával. Hazafelé jövet észrevette egy bolt elötti kirakott áruk között a hóembereket. Vettem neki egyet, gondolván, hogy hóembernek lennie kell itthon! Karácsonyi dekoráció úgysem lesz...

Nyuszka nagyon örült a hóembernek, akinek természetesen nagyon érdekes orra van-répaformájú-, s van sál, kesztyü és sapka is rajta. Nagyon plüssös. S ha kérdezem Nyuszit, hogy hol a hóember orra... kis váratás után hajlandó rámutatni. A szemére már nem. Az nem olyan érdekes :)

nov
17

Ètvágy

| Szerző: Gaabee | 1:56 pm

A mai menü paradicsomleves volt betütésztával, édesen, mint az áltiban :) , utána krumplipüré és sülthús, jó borsosan. Na Nyusziszeletek nem voltak jól megborsozva természetesen :)

Az a Nyuszi, aki mostanában mindent kitol a szájából, aki nem akar se szölöt, se almát, se joghurtot, se húslevest, se fözeléket enni, a husit olyan édesen ette :)

Remélem (ez most önzö dolog lesz), nem lesz nagy húsevö a Nyuszi, mert én a húskészítéssel hadilábon állok. Nagy fogyasztó se vagyok, de csinálni..... !!!!

nov
16

Kellemes hosszúhétvége

| Szerző: Gaabee | 9:39 am

Azt töltöttünk otthon, a mamáknál. Rövid volt, de kellemes.

Hazaindulás elött viszont volt egy cicasztorink. Autó ajtaja spontán,  de szükséges takarítás miatt nyitva volt, 2 ablaka lehúzva... kérdezem is Petitöl, hogy nem fog vmi állat beugrani a kocsiba? Macska, egyebek? Peti úgy vélte nem, de azért becsukta az ajtót, csak egy ablak maradt nyitva.

Amikor inultunk, hogy hazajövünk, az ülések tiszta macskatappancsnyomosak voltak. Elöl is, hátul is. Peti nézegetett be a csomagok közé, majd felkiáltott, hogy ott a macska! Hát ott terpeszkedett a cuccaink között...

 

süti beállítások módosítása