dec
7

Alvás

| Szerző: Gaabee | 2:03 pm

Persze, nagyobb bajom ne legyen, de hihetetenül ki tud meriteni a lányom, mikor nem akar aludni, viszont fáradt, üvölt, süvít, semmi nem jó.

Amúgy is, ha alszik, sokszor csak 1 órácskát, s ez idö amúgy is kevés -nekem, de amikor egyáltalán nem hajlandó.... :(

Tegnap a babakocsiban aludt el 4-kor. El kellett itthonról mennem, hiába nem aludt, ha menni kell, hát menni kell. Aztán siettem haza, hogy fél óránál tovább már ne aludjon. De miért nem alszik az ágyában? Mi azzal a baj?

?????????

dec
7

Sósizé

| Szerző: Gaabee | 2:00 pm

Vagy mi a neve annak a pici valaminek, amit pl férfiak régen borotválkozás okozta kisebb vérzésekre használtak. Na nekem van egy ilyenem, még a pedikürhöz vettük a suliban, s Nyuszi mindig birtokolni akarja. Most, hogy nagykislány lett, odahúzza a müanyag asztalkát a szekrényhez, s kiveszi, amit kiakar. Igy vette ki ezt a kis sósizét is.

Hagytam, hadd birtokolja kicsit, hátha igy nem lesz már olyan érdekes a dolog. De érdekes volt! Aztán térült fordult kicsi lányom, majd nem láttam többé a kis kütyüt. Kerestem, kutattam, nem leletem. Egész lefekvésig járta a szemem a nappalit, hogy hová dughatta el a lánykám a kis tiltott dolgot.

Aztán ma reggel meglett a válasz.

Visszatette oda, ahonnan kivette :)

dec
7

Mikulás nap

| Szerző: Gaabee | 1:57 pm

Tavaly még kicsi volt hozzá a Nyuszi, de idén már nagykislány. Az oviban is jött a Mikulás, de a gyerekek sajnos nem találkoztak vele, mert épp kint játszottak az udvaron, mikor a Mikulás megpakolta a kosárkáikat ajándékokkal.

Itthon pedig ebédidöben, mármint ovi után, miután apa hazajött, picit játszottunk, s akkor vettük észre, hogy az elöszobában a csizmáknál vannak valamik. Hát a Télapó lehetett, mert a Krampusz 5-én jön, s csak virgácsot osztogat, a Télapó viszont mindenkinek hozott ajándékot. Virgács nem volt :)

 Anyának könyvet, zoknit, apának fürdösót, epreskekszet és egy szekszi Mikuláslánycsokit, a Nyuszinak pedig könyvet, ami puzzle és társas is egyben (2-4 éveseknek), egy adventi naptárat, az még bontatlan, egy vadállatos dobozkát, amiben kis müanyag állatok vannak, mint zsiráf, oroszlán, zebra, tigris, elefánt, gepárd és viziló, valamint 3 fa, 3 kö és 3 szikla. Meg kisebb nasikat és hajcsattokat (most, hogy levágtam Nyuszi frufruját, de ezt a Mikulás nem tudhatta) valamit egy felhúzható pici müanyag Mikulást, ami szép komótosan sétálgat.

Fényképek nem készültek, hisz semmi látványos nem történt. Ami viszont nagyon édes volt, hogy Nyuszi ajándékjait egy textilcsizmába tettem bele, s Nyuszi mikor meglátta, azt mondta többször is, hogy: "Hú, de széép!"

süti beállítások módosítása