dec
7

Mikulás nap

| Szerző: Gaabee | 1:57 pm

Tavaly még kicsi volt hozzá a Nyuszi, de idén már nagykislány. Az oviban is jött a Mikulás, de a gyerekek sajnos nem találkoztak vele, mert épp kint játszottak az udvaron, mikor a Mikulás megpakolta a kosárkáikat ajándékokkal.

Itthon pedig ebédidöben, mármint ovi után, miután apa hazajött, picit játszottunk, s akkor vettük észre, hogy az elöszobában a csizmáknál vannak valamik. Hát a Télapó lehetett, mert a Krampusz 5-én jön, s csak virgácsot osztogat, a Télapó viszont mindenkinek hozott ajándékot. Virgács nem volt :)

 Anyának könyvet, zoknit, apának fürdösót, epreskekszet és egy szekszi Mikuláslánycsokit, a Nyuszinak pedig könyvet, ami puzzle és társas is egyben (2-4 éveseknek), egy adventi naptárat, az még bontatlan, egy vadállatos dobozkát, amiben kis müanyag állatok vannak, mint zsiráf, oroszlán, zebra, tigris, elefánt, gepárd és viziló, valamint 3 fa, 3 kö és 3 szikla. Meg kisebb nasikat és hajcsattokat (most, hogy levágtam Nyuszi frufruját, de ezt a Mikulás nem tudhatta) valamit egy felhúzható pici müanyag Mikulást, ami szép komótosan sétálgat.

Fényképek nem készültek, hisz semmi látványos nem történt. Ami viszont nagyon édes volt, hogy Nyuszi ajándékjait egy textilcsizmába tettem bele, s Nyuszi mikor meglátta, azt mondta többször is, hogy: "Hú, de széép!"

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr802499465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása