máj
1

Baby TV

| Szerző: Gaabee | 10:03 pm

Ez egy tévécsatorna neve. Ma kettesben voltunk este a Nyuszival, (apának vendégei vannak otthonról), s így az egész fektetés koreográfia másként zajlott. Pl kettesben mesét néztünk a Baby TV csatornán. Mivel Stella nem ül meg a fenekén, ezért mesenézés közben is tevékenykedni kezdett...hát én is.

Egyszercsak hallom, hogy egy édes kislánykahang azt mondja, hogy: "bébitíví"

A Nyuszi volt! Annyira édesen mondta! Olyan szépen! Persze megismételtettem vele, hogy hadd higgyek a szememnek is, ne csak a fülemnek :) Másodszorra is gyönyörüen mondta :) Láttam!!! ;)

máj
1

Diana Bad

| Szerző: Gaabee | 10:00 pm

Ma ünnepnap volt. A munka ünnepe, ennek örömére végre apa szabad volt szombaton, így elmentünk pancsolni. Nagyon jól éreztük magunkat. Nyuszinak két kedvence volt. A hullámfürdö, persze szigorúan apára fonódva, úszógumival a derekán, a másik pedig szintén ugyanebben a pozícióban a pörgetös, ahol a víz ereje sodorja magával az embert.

 

Szaloncukorka a neve, amikor ez a csodaédes fürdöruci van rajta. Ugye találó név?

máj
1

Adji :)

| Szerző: Gaabee | 9:53 pm

Aaaadriiiiii! Tudom, hogy nem olvasod a blogot, de most szólni fogok, hogy olvass bele, mert fontos hírem van :)

Van egy kép nálunk a hálóban a falon. Egy kis családi kép. 70es évek vége felé készült. Fati, Mami, Adri, s Mami karjában a nemtomhányéves - de élérevarrott, nejlonanyagú, sötétkék, talán fehér pöttyös nadrágban - Gabika, azaz Nyuszi anyuja.

A napokban Nyuszi nézegette a képet, s mutogatott, hogy: "Ott. Ott." Erre én elmeséltem neki, hogy kik vannak a képen, így azt is, hogy az a vékony, szép, szöke nagykislány az én növérem, az Adri. Na itt Nyuszi szeme felcsillant, s ekkor mondta, hogy: "Adji."

süti beállítások módosítása