nov
17

Hóember

| Szerző: Gaabee | 1:59 pm

Tegnap késödélután jutottam le sétálni a Nyuszkával. Hazafelé jövet észrevette egy bolt elötti kirakott áruk között a hóembereket. Vettem neki egyet, gondolván, hogy hóembernek lennie kell itthon! Karácsonyi dekoráció úgysem lesz...

Nyuszka nagyon örült a hóembernek, akinek természetesen nagyon érdekes orra van-répaformájú-, s van sál, kesztyü és sapka is rajta. Nagyon plüssös. S ha kérdezem Nyuszit, hogy hol a hóember orra... kis váratás után hajlandó rámutatni. A szemére már nem. Az nem olyan érdekes :)

nov
17

Ètvágy

| Szerző: Gaabee | 1:56 pm

A mai menü paradicsomleves volt betütésztával, édesen, mint az áltiban :) , utána krumplipüré és sülthús, jó borsosan. Na Nyusziszeletek nem voltak jól megborsozva természetesen :)

Az a Nyuszi, aki mostanában mindent kitol a szájából, aki nem akar se szölöt, se almát, se joghurtot, se húslevest, se fözeléket enni, a husit olyan édesen ette :)

Remélem (ez most önzö dolog lesz), nem lesz nagy húsevö a Nyuszi, mert én a húskészítéssel hadilábon állok. Nagy fogyasztó se vagyok, de csinálni..... !!!!

süti beállítások módosítása