máj
17

Kevines

| Szerző: Gaabee | 9:52 am

Tegnap az ovi után elmentünk egy közeli mezöre, ahol van nagyon magas mászókás csúszda, meg 2 hinta, minden fából, s ennyi. De szeretünk oda menni. A csúszda iszonyat magas. Olyan 5 méterre saccolom :)

Tehát tegnap ovi után azonnal odamentünk, onnan hazafelé bolyongtunk még a mezön, tobozt kerestünk a házak között...ilyesmi. Aztán ahogy jöttünk, az ovi elött jöttünk el, bár igyekszem nem sokat arra járni a Nyuszival, hogy ne pörögjön fel, hogy: "Anya! Ovi! Nem!" De aztán volt öröm, mert Kevint pont hozta ki az oviból az anyukája. Itthon együtt mentünk le játszani, volt nagy sikkancsolás, kergetözés, lökdösödés a játékbirtoklás miatt, jaaaj, nagyon jó volt nézni a gyerekeket. Ugye 8 nap különbség van csak köztük :)

Idönként Stella "Mámá"-nak szólitott engem, Kevin pedig "Ánnyju"-nak szólitotta Juliát.
Aztán Juliának még boltba kellett mennie. Hogy ne kelljen Kevint is magával vinni, mondtam, hagyja itt nálunk. Ùgyis jöttünk már fel, gondoltam, ellesznek egymással a kisbarátok. El is voltak. Persze nem babáztak, hanem épitökockáztak

Meg ettek kígyóubit kiflivel és szörpölgettek gyümölcslét, mint a jó cimborák a kocsma teraszán...

Aztán Stella úgy gondolta, hogy kakil is, míg Kevin lovacskázott

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát így zajlik még nálunk a barátkozósdi. Na zajlik az máshogy is, pl

Bennel: ha szabad területen vagyunk, Stella a dackorszaknak megfelelöen messzire iramodik, hátra se nézve szalad messzire, vagy épp Benre jön rá a hüppögösdi, s Stella hangoskodásait nehezen viselve kifakad..
Itt csendben megjegyzem, ugyan Ben 8 honappal fiatalabb, de ez csak pár dologban látszik. Se a méretén,se a fejlettségén nem nagyon vehetö észre.

Niklassal: ö egy ovis kis társa Nyuszinak. 1 hónappal idösebb, viszont kisebb is, vékonyabb is, de nagyon édesek együtt. A többször említett Hardegasse játszin meztelenkedtek pl múlt héten többször is a sárban dagonyázva. Aztán labdázásnál Niklas elöszeretettel mondja, hogy: "Stellamama. Geh weg." Vagyis húzzak arrébb :))))

Pia: szintén ovis kistárs. Ö még nagyon fiatal, s pici is. Na vele Stella nem annyira tud mit kezdeni, igy maradt az egymás melletti hinta használata közös sikoltozással :)

máj
17

Dacolunk a daccal :)

| Szerző: Gaabee | 9:38 am

Hát nem sok minden történik velünk. Egyszerüen csak dackorszak van és kész. Ezt a dackorszakot a hozzánemértöknek úgy jellemezném, hogy "A jusztis és a jusztse korszaka."

Jó példa, hogy Stella imád krémezni, mint sok kortársa gondolom... De amikor reggel és este bekenném, akkor jusztse engedi. Indulni kellene az oviba, de ö még mindig pucéran menekül itthon elölem... amikor pedig a játszin játszania kellene, megtalálja a napkrémet, s ha mondom, "Nyuszika, hagyd a krémet, tedd vissza a táskába." Akkor ö jusztis csak azzal akar játszani, rossz esetben órákon át, végül még aludni is vele akar.

(ugye frankón bemutattam a kor lényegét? :)

süti beállítások módosítása