aug
30

Ma egész délelött a lakásban voltunk. Zuhogott az esö. Gyorsan telefonálgattam, s minden napra megbeszeltem programot, mert Nyuszival nem lehet itthon kibírni. Hiába imádom. Nem megy.

Délután lementünk viszont ide a ház alá. Nyuszit jól beöltöztettem, mert láttam, hideg van +schutzhose is volt rajta. Egyszercsak elkezdte böködni a feje tetejét, s mondta, hogy kapucni. (nem emlékszem, hogy mondta ki, de persze nem tökéletesen)

A lényeg, hogy fázott a kis feje és szólt :))))) Most elöször fordult elö ilyen. Okosodik, növöget ez a nagykislányka, aki pár nap múlva oviba megy (mármint bölcsibe)

aug
30

Pár hete történt, hogy kint játszottunk a Nyuszival. Kimentünk az alattunk lévö játsziról a gemeinde házak mellé, ahol is 2 kisfiú kezdett el vihogni, s elölünk elbújkálni, elszaladni. Már akkor feltünt, hogy a fiúk olyan Forestesen szaladtak, de azt hittem, ez csak olyan bohóckodás.

DE! Tegnap újfent összefutottunk a fura fiúkkal. Nehéz volt visszatartani a röhögést, mert ezek a skacok tényleg úgy futnak, mint Forest Gump. S van belölük azonnal kettö.

A kicsi 3 elmúlt, még pelust hord, de ami inkább fura, hogy iszonyúan folyik a nyála. Szegényke tiszta anyja. S nem akarok rosszat írni, de olyan, mintha lógna nála kicsit a léc.

A nagy most megy suliba, ö is tiszta anyja, kicsit agresszív megszólalásai vannak, valamint iszonyú örömet okoz neki kistesója izélése, aminek eredménye mindig, hogy a kicsi üvölt.

Az anya: olyan, mint a két fiú. Szó szerint. Merthogy semmi nöiesség nincs benne. Iszonyú csúnya, kicsit elhízott, eszméletlenül hadar, még a fogai is olyanok, mint a fiainak.

Apukát nem láttam. Nem is baj. Tehát ök a család, akikre, mint ForestGumpokra gondolok :)

aug
30

Alvásbajok folytatása

| Szerző: Gaabee | 6:13 pm

A Nyuszi egész múlt héten nem vitte túlzásba az alvást. Reggel nem kelt hajnalban, az jó, viszont a déli alvások...hááát!

Egyszer sem aludt fél 1-fél 3 között. Pl mikor Dinához mentünk fél 4-re, ö odafelé az autóban aludt el....

Ma is csak 50 percet aludt. Nem értem mi van vele. Tán az ovira gyúr???

süti beállítások módosítása