ápr
21

Nevelés

| Szerző: Gaabee | 9:06 am

Tegnap ovi után a Harde gassei játszira mentünk. Jó nagy séta, de hát szép idö volt, amúgy is belefért az idönkbe...Az elején jó is volt minden, szép is volt minden, nem volt olyan iszonyatos tömeg, mint tegnap az állatkertben...

De! Egyszercsak rájött lánykámra, hogy ö kavicsozik. A mászóka csúszda környéke van ilyen kis kerek kavicsokkal leszórva. Tehát Stella elkezdte a gereblyével kaparni s ezzel együtt messzire szórni a kavicsokat. Aztán már az érkezö, csúszdázni vágyó gyerekeket is szórta, aztán amikor ö csúszott is, ami köveket fent a mászóka részen talált, azokkal is másokat dobált.

Én meg mint egy idióta nemeztem, meg nemszabadoztam, mondtam neki, hogy ha még 1x meglátom, akkor jövünk azonnal haza, aztán persze ö mosolyogva még 1x megdobott valakit, nekem teli lett a hócipöm, felkaptam a meglepett lányomat, beraktam a babakocsiba,s jöttünk haza. De még csak fél 4 volt!!! Tehát megkezdödött az elsö bünti nap.
Azzal kezdödött, hogy bemetünk zsömléért a boltba, amit ö hozhatott, viszont mikor kérte, hogy nyissam ki a zacskót, mondtam neki, hogy ö most rossz volt, nem bontom ki, hazajövünk, levetközik, kézmosás, az asztalkához ül, s majd akkor.
Lanyom persze nézett nagyokat. Nem ilyen bánásmódhoz van szokva :)))
S persze ez a anya haragszik, mert a Stella kövekkel dobálta a gyerekeket mondat még sokszor elhangzott. Volt, hogy ö mondta, hogy anya haragszik, Tejja dobált, gyerekeket...

Persze azért mondtam neki, hogy anya most is szereti öt, csak most nagyon haragszik, de azért szereti a Nyuszit :)

ápr
21

Tegnap mentem Stelláért a bölcsibe, s ö még ott elöadta, hogy nem a Husvéti Nyuszi vitte el a cumiját, hanem a Krisztina, az ovonéni...

:))) (milyen okos a legkisebb ugrifüles :)

ápr
20

Pelus nélkül a metrón

| Szerző: Gaabee | 9:25 am

Ìgy utaztunk az állatkertig. Kb 40 perc volt oda, aztán ennyi vissza. Mert az állatkertben a bozotban is lehetett pisiltetni, meg a nagywc felett is lehetett görnyedni :)

De nem történt baleset!

Viszont várom kedves unokahugaim jelenkezését mailben, hogy honnan tudtátok, hogy mikortól nem kell alváshoz pelus? Ez nagyon érdekel. Mert egyik nap üres a pelus alvás után, másik nap átázik, annyira teli van... honnan fogom tudni, hogy eljött az idö????

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy kép a tegnapról :)

ápr
19

Herz azaz szív

| Szerző: Gaabee | 10:49 am

Nyuszi kért uzsira fél zsömlét. Natúr. Ahogy kettévágtam, letört a sarka. De jócskán.

Amikor meglátta a Nyuszi a zsömlét, megszólalt: "Herz, anya, herz!"

Mert neki szív a jele az oviban, ezért hamar belelátta a  csorba zsemlébe :)

süti beállítások módosítása