ápr
20

Pelus nélkül a metrón

| Szerző: Gaabee | 9:25 am

Ìgy utaztunk az állatkertig. Kb 40 perc volt oda, aztán ennyi vissza. Mert az állatkertben a bozotban is lehetett pisiltetni, meg a nagywc felett is lehetett görnyedni :)

De nem történt baleset!

Viszont várom kedves unokahugaim jelenkezését mailben, hogy honnan tudtátok, hogy mikortól nem kell alváshoz pelus? Ez nagyon érdekel. Mert egyik nap üres a pelus alvás után, másik nap átázik, annyira teli van... honnan fogom tudni, hogy eljött az idö????

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy kép a tegnapról :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr772841761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezrablomanci 2011.04.22. 01:32:20

En mar arra nem emlekszem pontosan, de tuti par napot rahuztunk es amikor szaraz volt vegig, akkor vettuk le. De ami biztos, hogy hasznaltunk gumilepedot a rendes lepedo ala. Az jo volt a balesetekre is es a velketlen agyba hanyasokra is. Elobb-utobb szobatiszta lesz Stella.
süti beállítások módosítása