máj
22

Azt tudjuk, hogy Stella igényli a társaságot, nem egy magába zárkózó tipus. A kis drágám az oviban nem szereti, ha az ö kis dedós csoportja össze van vonva az ovisokéval, ahogy majd nyáron végig lesz, de tegnap megzabáltuk! Jöttünk haza a fagyizásból, krétáztunk az udvaron, egészen addig, míg a mi kis egykénk felfedezte, hogy a lógó mérleghintán két nagylány hancúrozik. Odaszaladt, levette a szandiját, s magyarázott valami érthetetlent a sikoltozó lányoknak, akik nagyra meredt szemekkel néték a mi kis barátkozni vágyó lányunkat is, s minket is...

Aztán a lányok odébbálltak, mert voltak lent még más barátok is. A mi Nyuszink a 2,5-3 évével ment utánuk, vitte a kis kannáját, amiben a kréták vannak, s ment, amilyen gyorsan csak tudott.

Aztán a két lányt beelözte, így 2 uj nagylány s a 2 eddigi között ment a fent említett tempóban és módon :)))))  Közben mindig nézegetett hátra, hogy az ö elsö 2 barátnöje megy-e még utána :))))

Aztán történt egy kis baj. Kiesett 2 kréta, el is törtek, s azokat ugye fel kellett szedni. Igy a 4 lány elöre került, Stella lemaradt. De sebaj!!! Mentünk utánuk a kosárhintához :)))))

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr382923617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása