feb
3

Dokinál

| Szerző: Gaabee | 2:06 pm

Tegnap voltunk. Reggel. Én azt mondtam a Nyuszinak, hogy ne aggódjon, nem lesz a doktor bácsinál semmi fájdamas. Csak megnézi a torkát, meghallgatja a mellkasát, belenéz a füleibe, és kész! Na persze. Elfelejtettem, hogy szoktak vért venni, kizárandó betegségeket és járványokat.

Tehát vérvétellel kezdtünk. A lányom üvöltött, hisz nem erröl volt szó. Ezért én elfelejtettem, amit akartam. Kérdezni akartam ugyanis, hogy foglakozik-e a doki homeopátiával. Mert Stella esetében érdekelne ez a fajta gyógymód. (Magam miatt nem, hisz a nagy ritkán elforduló fájdalomcsillapításon kívül nem veszek be gyógyszereket. Akkor se, ha elmentem a dokihoz s recepttel, távozom. Ki se váltom.)

Mivel sokkot kaptam a sokkos gyerektöl :)))), e homeopátiás kérdést elfelejtettem feltenni a dokinak. Antibiotikumot irt fel, amit persze nem váltottam ki. Mert itthon esett le, hogy azt mondta, virusos torokgyuszi... Maradt az a verzio, hogy gyogynövényböl készült köhögösszirupot adtam a Nyuszinak, meg Aqua Marist, azaz Adria vízböl készült orrsprayt. Láz esetére meg ott a narancs izü szirup, ami olyan, mint otthon a Panadol Baby. 

De a láz szerencsére elmúlt, mármint tegnap csak höemelkedése volt a Nyuszinak, nem volt nagyon nyügös se, nem kínlódott, mint elsö nap...

De bölcsibe nem mehet, itthon gyógyulgat, mert fertöz. (Mit csinál az az anyuka, akinek nincs segitsége és dolgozik??????) 

süti beállítások módosítása