feb
15

1. Elsö lovag:
Mentem a déli alvás után a Nyusziért az oviba, aki épp frissen ébredt, s mikor mondta neki az ovónéni, hogy ott vagyok, ö szaladt ki hozzám, csapot-papot hátrahagyva. Viszont az ö kis lovagja-most fordult elö elöször- szaladt utána, a Kevinre gondolok, a szomszéd kisfiúra, s hozta Stella után a matraca mellett hagyott szandijait :)
Hát nem romantikus? :)

2. Elsö hányás:
Megakadt a torkán a falat. Köhécselt, krákogott, aztán lilult is a fejecskéje, s nézett riadtan.. Erre én felkaptam, elörehajoltattam, s megveregettem a hátát, hogy kibukjon a megrekedt falat. Kibukott. De még az ebéd is kijött vele.. ááá! Én annyira OLYAN lettem, hogy mindkettönk levetközése, Nyuszi átöltöztetése, a ruhák tisztába tétele, majd mosógépbe hajítása, a parketta feltörlése, majd felmosása után le kellett zuhanyoznom. Addig forgott a gyomrom a saját szagomtól... Hát ez is anyaság! Az én illatos kis Drágám :)

3. Elsö party meghívás:
Csöngettek. Nem nyitottam ajtót, mert nem szoktam váratlan vendégeket fogadni :) Bár már fizetünk azért, mert van netünk, de tévénk még nincs :) De mikor megint csengettek, kilestem. A szomszédlány volt, a Julia és a kisfia Kevin. A hétvégére invitáltak bennünket egy gyerekzsúrra. Jelmezbál lesz :)
(Mi meg épp hazautazunk, aminek örülök, de a partynak is örültem volna!!! Nagyon :)

süti beállítások módosítása