okt
22

Rácsapott!

| Szerző: Gaabee | 9:06 am

Tegnap voltunk Anitáéknál. Stella szereti Bent, de tegnap voltak harcok :) Pl mikor mindketten ugyan abba a játszószékbe akartak beülni. De abból nem lett harc, viszont mikor Stella a Kitticicás dobozból piskótát kért, s odaszaladt Ben is, akkor Stella mérgesen ránézett, s rácsapott a felkarjára, hogy hagyja már az ö kekszes dobozát békén. Ami furcsa volt, hogy látszott Stellán, hogy mérges lett, hogy oda akart csapni, hát odacsapott. Na persze nem nagyot, de nem ez a lényeg. Hanem az ütés ténye. Utána megcirógattattam a Nyuszival Ben karját, hogy Ben ne haragudjon, s hogy Stella se felejtse el, hogy nem egy kekszrablóval áll szemben, hanem a kis barátjával :)))) Aztán minden ment tovább a régi módon :))))

Jaj, volt még egy aranyos kis esemény. Anita készített ki szöllöt nekem, hogy tudjak nasizni, mert gyümölcsnapot tartottam. Nyuszi odament Benhez, mondta neki, hogy: "Ben!" aztán halandzsázott, nem keveset, de az utolsó szó a "szöllö" volt. Mindeközben odalépett Benhez, s a háta mögé nyúlva kicsit elörébb tolta öt. Tehát felszólította, (gondolom) hogy egyen szöllöt, mert az egészséges! ;)))

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr862390240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása