okt
14

6. hét a bölcsiben 8-12

| Szerző: Gaabee | 2:31 pm

Hétfö: iszonyatos sírással kezdödött, de mivel mindig így van, nem gondoltam rosszra. De mikor mentem a Nyusziért, az ovónénik mondták, hogy sokszor sírt. Nem nagyon, de sokszor. Ezért az ottalvást még kicsit hanyagoljuk.

Kedd: sírva hagytam ott, nap közben viszont nem sírt már, csak mikor mentem érte, akkor tört ki krokodil könnyekben, mint szokott. Ez minden nap így van. Krisztina Tante mondta nekem, hogy hagyjuk egyedül enni a Stellát, mert már egyedül kellene tudni enni. De hát egyedül eszik! Na ja, itthon. Mint kiderült, az oviban csak akkor eszik, ha valaki eteti. (nademér????) S hogy hagyjuk egyedül próbálgatni az öltözést, mert lassan kellene kicsit önállósodnia. Jó, majd lehetöség szerint igyekszünk önállósítani :)

Szerda: lsd elözö napok

Csütörtök: lsd elözö napok, valamint annyi történt, hogy a Nyuszi nem volt hajlandó ebédelni. Leveskét kicsit kanalazott, de a fasírtot és a krumplipürét kiköpködte. Pedig szereti. S állítólag jó az oviban a menü. Itthon viszont jól beebédelt apa töltöttpaprika adagjából :) S nem örült, mikor kiderült, hogy nincs több :)

Péntek: lsd elözö napok, de ma végre megmutatta a Nyuszi, hogy tud ö egyedül enni. Ugyan nem evett böségesen, kis leveskét és halrudacskát, de egyedül evett. Nem etették :) (tehát még 1 lépéssel elörébb vagyunk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr272371638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása