máj
9

Anyák napi hétvége

| Szerző: Gaabee | 1:29 pm

Szobaton délelött fent voltunk a Haus des Meeres melletti játszin. Odival találkoztunk, aki most 18 hetes terhes :) (Várjuk a kislánybarátnöt! Bár még nem tudni a baba nemét, de kislányt érzek :)

Délután elmentünk a Lainzer Tiergartenbe. Vagyis a parkba, ahol volt játszótér is, egy nagy tó, ahol hatalmas halak voltak. Láttuk öket, mert kenyérrel etették öket, s hatalmas szájakat láttunk felbukkanni a víz alól. Aztán özikéket is etettünk. Ez volt Stella kedvence. Apa szedte a hosszú szárú pitypangokat, Nyuszi meg etette velük a kerítés másik oldalán várakozó Bambikat :)

Fényképezö sajnos kivételesen nem volt velünk...

Ma anyáknapja van, délelött a DianaBadban ünnepeltünk. Nyuszi nagyon élvezte a vizet (mi is). Megállapítottuk, hogy ez a forgófürdö egyszerüen szuper!! Jó hosszan sodor minket a víz. Mindig apa megy elöl, akibe kismajom pózban kapaszkodik a kislánya, utánuk megyek én, aki próbálja elkapni a Nyuszit :) aki folyamatosan hangos sikkancsokkal jelzi, hogy ö jol érzi magát :) S ma pizzát ebédeltünk az étteremben :)

Stella délutáni alvása után felkerekedtünk, s elmentünk bringázni. Voltunk a Karlsplatzon a játszótéren, aztán végigkerekeztünk a Ringen, aztán szépen haza.

S ezután még elmentünk az itteni játszira, hogy Stella még kicsit kimozoghassa magát. Mert lássuk be, jó ez a családi bringázás, de Stella ilyenkor csak ücsörögni tud... bár azt nagyon édesen :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr361985818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezrablomanci 2010.05.12. 06:01:51

Nemsokara mar Stella is teker.:)
süti beállítások módosítása