ápr
22

Irigység

| Szerző: Gaabee | 9:21 pm

Eddig ha lent voltunk a játszin, sokszor elöfordult, hogy kitettem a Nyuszi homokozójátékait és a labdáját a homokba, s mindent pillanatok alatt szétkapkodott a siserehad. Nyuszi ezt mindig csendben türte. Az volt a lényeg, hogy jusson valami a kezébe. Lehetett az egy elhagyott üdítöskupak, egy kisforma..mindegy volt.

Na de most??!! Elkezdett irígy lenni. Amint hozzáér valaki a játékaihoz, s ezt ö észreveszi, elkezd hisztikézni. Csak amolyan kislányos toporzékolással. Tehát semmi komoly. Ma egyik anyuka azt mondta, hogy ez teljesen normális. S ahogy jött, majd úgy megy is ez a viselkedésmód. Hát legyen igaza :)

Persze a Nyuszi így is édes, de azért ez kellemetlen, hiszen ö ugyanúgy elveszi a másét, mint minden gyerek mindenkiét.. s ezek után illene nem irigynek lenni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr661943697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása