dec
31

Jöttünk-mentünk

| Szerző: Gaabee | 10:31 am

30-a, szerda. Reggel 5-kor keltünk. Illetve magam mellé vettem a Nyuszit, s még idöszakokra visszaaludtunk. Úgy, hogy végül fél 9-kor keltünk!!! Ez nagy szó. Általában 6-kor kelünk...

Reggeli tejivás után útnak is indultunk. Felmentünk Szilva barátnömhöz, aki az új Dobó Gimi mellett volt az anyukájáéknál. Jó kis túra volt feltolni a hegyre a babakocsit a Nyuszimuszival :)

Szilváéknál jó volt, mert ugye ott vannak az ikrek, 3,5 évesek, így volt egy CSOMÓ játék, valamint hozzá vannak szokva a leejtem, összekenem, morzsázok, ledobomacumisüveget, s kijönpárcseppinni.. szituációkhoz.

Hazafelé már siettem, hogy Nyuszi lehetöleg az ágyában aludjon. Mert ugye most tér át az 1x-i alvásra, s nem akartam a még ki nem alakult szokást megzavarni. 12-re értünk haza, azonnal letettem a Nyuszit, s 2-ig aludt.

Ébredés után ebédeltünk, aztán kis játék, s jött értünk Glóri. Felvitt magukhoz. Ök Szilva szüleinél is magasabban laknak, oda csak kocsival megyek. Gyalog tuti nem. S mivel apa még Bécsben volt, még dolgozott, ezért nem volt kocsink...

Glóri 3 fia már nagyfiú. A legkisebb 5 éves. Stella nagyon kokettált Botonddal, a középsö fiúval, akinek ez -úgy láttam-tetszett. Épített vasutat is a Nyuszinak, megmutatta neki, hogy kell bekapcsolni a mozdonyt, a tetején levö gombbal... tehát jól éreztük magunkat. Kivéve, hogy Nyuszi elég hamar  az alvás elötti jeleket mutatta. Dörzsölte a haját, csapkodta a tarkóját, nyügösködni kezdett... így hamar haza kellett jönni. Persze itthon nem volt fáradt. Vagyis de, csak nem annyira. Azért idönként letette a fejecskéjét a kanapéra, ez egy új szokása, ezzel is jelzi, hogy fáradt, de végül a szokott idöben feküdt le este.

Aztán  megjött apukája is, amikor a Nyuszi már aludt, így reggel a nagyágyban találkoztak 6,15-kor :)))) Volt boldogság :))))

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr761634580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása