dec
13

Szöszevö

| Szerző: Gaabee | 11:49 am

Ez a kis disznófülü (ezt rám is mondták gyakran, ha emlékezetem nem csal) Stella felfejlesztette a szöszevö módszerét.

Eddig elöre tudtam, hogy szöszt akar enni. Az lehetett a cseresznyés mamuszról, lehetett hajszál, cérnaszál, plüssállat kitépett "szöre", pokróc megdolgozott szösze... Tehát elöször Stella nagyon nézett valamit, majd az ujjával, azzal a kis dundival nagyon piszkálta azt a valamit, majd másik kezével kivette a cumit, élöre cuppogott és dolgozott a nyelvével, végül betömködte a szájacskájába A szöszt.

Tegnap: észrevette a szöszt, felkapta, ugyanazzal a kézzel kikapta a cumit, s el se véve a szájától a cumit, már be is tette a szöszt, kicsit cuppogott rajta, majd gyorsan visszatette a szájába a cumit is. Na jó, utána ki is vette, mert cumistul nem tudja a nyelvével pödörgetni a szöszt :))))

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr291593880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása