nov
26

Események

| Szerző: Gaabee | 9:21 pm

Nem azért nem írok, mert soha nem történik semmi. Csak semmi olyan, amit külön említeni kell, vagy nincs idöm épp akkor, aztán elfelejtem megírni...

A héten minden délben elmentünk közösen sétálni. Mármint apa is jön, viszont babakocsi nem jön. SÉTÁLUNK :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehát változik az életünk. Nyuszka egyre önállóbb. Már olyan akarata van, hogy csak na. Ami nagyon édes, hogy séta közben mindig a dm felé irányít minket. Mindig be akar menni vásárolni. Megszokta, hogy sokat megyünk oda. Már nem annyira sokat, de amíg nem csak pelusért mentük, addig elég rendszeres vevök voltunk.

Ìrhatám minden nap, hogy milyen édes ez a Nyuszi, mert tényleg az :) :)

Esténként például fürdetés után apa szórakoztatja öt. A nagyágyon szokott randalírozni. Én meg csinálom közben az esti tejtápot. Amikor megyek be a flaska tejjel a hálóba, Nyuszka hanyadt veti magát, kiveszi a cumikáját, ha épp a szájában van, s nyújtja a kis kezecskéit a flaskáért. Mert mióta nem a karomban eszik, így hanyadtfekve issza a vacsitejet. S ö már igy vár. Hát nem édes??? :))))

S láttatok már ilyen csodás balerinabokácskákat???

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr791554966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása