okt
13

Szeptember végén mentünk. Gyönyörü idönk volt, szuper víz, szuper homokos part...

"Sztorik"

1. Odafelé a turbina elött ültünk a gépen. Felszálláskor elég hangos volt, így hazaút elött a Nyuszi azt hajtogatta, hogy: "Anya, nem repülövel! Busszal menjünk!"

2. Beutaztunk a fövárosba, aholis vettem egy bilit a Nyuszinak. Mert a felnött wc-t nem szereti, fél fent, ... Onnantól a Nyuszi minden nap kivitte a bilit a balkonra, s a járókelöket, vagy a medencében pancsolókat, vagy a Bárban ücsörgöket figyelte kakilás közben.

3. Mindenkivel jól elbeszélgetett. Gondolok itt a sok angol turistára, akik gyerekei angolul beszéltek a Nyuszihoz. Öt ez cseppet sem feszélyezte, simán németül kommunikált :)

1. Odafelé a turbina elött ültünk, így amikor még csak felszálltunk, elég hangos volt a gép. Ezért visszaút elött a Nyuszi mondta, hogy: "Anya, nem repülövel! Busszal menjünk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr323301469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása