már
3

koppkoppkopp!

Tehát ujra itthon vagyunk, torokgyuszi, köhögöszirup és homeos immunerösítö. Es lakásfogság kis babakocsis bevásárlással.

Viszont mivel itthon vagyunk, van idö és lehetöség arra, hogy visszaszokjon a Nyuszi a bilire. Egész tegnap délutánig 20 percenként bilire kellett ültetni, ha nem akartuk, hogy bepisiljen. Viszont most újra szól, s rohan, hogy: "Anya, pisi!"

feb
28

Elsö felnött wc

| Szerző: Gaabee | 12:45 pm

Na nem önként. Mint az én blogomon megírtam, vendégeink voltak. Épp vacsiztunk, mikor Stella lemerevedve, kakilós testtartást felvéve megállt. Persze nem volt rajta pelus. Felpattantam, s irány a wc, hisz a bili a nappaliban van, s nem akartam a többiek vacsiját is megbolygatni.

Stella elöször kiabált, félt a wc-n, hisz magas, széles, a szükítöt persze ö dobta le róla, azt hitte, akkor a bugyiba kakilhat :))))

De végül mosolyogva integetett a lehúzáskor távozó terméknek :))))

feb
28

Biliundor

| Szerző: Gaabee | 12:24 pm

Esztergomban a Mamánál nem volt hajlandó ráülni Timon sötét szinü bilijére, így sorozatosan bepisilt. Ekkor még azt hittem, a bilivel van a baj, mert Maminál viszont bilibe pisilt. Aztán hétfön délután visszajöttünk Bécsbe, volt több pisibaleset, de végül elmondhatom, hogy szerdától egyáltalán nem hajlandó bilizni a Nyuszi. Áll pl a szönyegen, kicsi terpeszt vág, majd mondja, hogy pisi, s már pisil is. De szombaton, mikor Opáék itt voltak, elkezdett bekakilni a bugyiba. (Miközben mi vacsiztunk) Felpattantam, felkaptam, s a felnött wc-re rohantam vele. Elöször kiabát, nem akart ott kakilni, de gondolom rájött, hogy már úgyis kilóg a vége (bocs a részletekért), így végül befejezte dolgát s boldogan integetett, mikor lehúztam a wc-t.

Ma megkérdeztem az oviban, hogy mit tegyek. Mondta az ovonéni, hogy ne aggódjak, nem ritka a visszaesés, s ha megtehetem, akkor türelemmel ültetgessem sürün bilire, s ne adjak rá pelust. Így tettük különben hétvégén is. 20-30 percenként bilire ültettem. A 3. összepisilt szett után már 15 percenként...

Hát most itt tartunk.

süti beállítások módosítása