jan
14

Na nem azért, mert a Nyuszi már annyira szobatiszta, hanem mert alvás után levették a pelust, én kimentem vele a kiswc-re, azt mondta nem kell pisilni, igy hazaindultunk úgy csupasz popsival :)

Fontos tudni, hogy 5 perc az út haza, ha nem nézegetjük közben a madarakat, tücsköket, békákat :)

Tehát bepisilés esetén se lett volna tragédia. Mindig van kispokróc a babakocsi aljában, s pillanatok alatt hazaszaladtam volna... amúgy 12 fok volt, télhez képest nagyon meleg. (Ma farmerben, sportcipöben, s a kisfelsön vékony télikabátban vittem a Nyuszit oviba.)

Hát így zajlott.

jan
13

Tegnap reggel vittem több váltóruhát, s mikor eljöttem, levettem a Nyusziról a pelust, csak úgy bugyiban-nadrágban hagytam ott :)))

Mikor mentem érte, egy garnitúra bugyi-zokni-naci össze volt pisilve. De nem tudom, hogy mennyit volt pelus nélkül. Majd ma megkérdezem.

Mert tegnap nem csak ez volt az esemény. Egy másik jelentös dolog is épp tegnap kezdödött. Tegnap volt az elsö ottalvós alkalom is. S ez fontosabb volt, mint a pelusügy. Délben lefeküdt a Nyuszi egy matracra, mint a többiek. Kapott "kispárnát", takarót, nadrág-szandi le, s lefekvés. Némán feküdt sokáig, majd végül fél 2-kor aludt el. 2-kor van ébredés...De nem sírt, s aludt picit. Legalább estig kibírta, s este könnyen le lehetett tenni :) 

jan
13

Párbeszéd

| Szerző: Gaabee | 12:25 pm

Apa: "Stella! Hagyd ezt abba, mert elverem a fenekedet!"

Stella, fenekéd kinyomva, kifordult testtartással arra ránézve, azt megcsapkodva, rámutogatva: "Popi. Apa. Popi."

jan
13

Elsö másholalvás

| Szerző: Gaabee | 12:23 pm

Ezt elfelejtettem megírni. Karácsonyi otthonlétünkkor történt. Nyuszi kint aludt a Mamánál Bubiban. Ott volt Linda is és Timon is.

De a lényeg, hogy nem otthon aludt a Nyuszi. Elsö kimenöje volt :))) (Ne írjátok plíz, hogy: "Na igen, így kezdödik." ....)

süti beállítások módosítása