ápr
17

Szombaton és vasárnap is a közeli Blumengartenbe mentünk. Kocsival. S elöször pelus nélkül. Izgultam, hogy az autót össze ne pisilje a Nyuszi, mármint a gyerekülést, de persze csak azért, mert az lassan száradna... de nem volt baleset :)

ápr
17

Az elsö húsvéti nyuszi megjött. A bölcsibe. Stella nagyon boldog volt. Ugyan néha-tényleg néha- kap itthon nasit, de ilyenkor teljesen felpörög. Mindig mondogatja, hogy: "Cucuka! Anya! Cucuka! Egyet! Utósó!" S ezt persze percenként mondja. Addig nem nyugszik, mig ki nem ürül a nasiverem...

ápr
15

Mármint szerdán volt egy Sonderpedagogin az oviban, május 5-én beszélni akar velem. Aztán csütörtökön direkt Stella miatt volt egy magyar anyanyelvü ovónö, hogy megnézze a Nyuszit. Az egyik ovonö ugyanis kicsit felfújta a lufit, hogy Stella nem akar kommunikálni, hogy idönként befordul, sir...

Az elsö órában Stella rá se bagózott a magyar ovónénire. De aztán elfogadta a közeledést, s kommunikálni kezdett vele. Mivel a magyar ovónéni dolga egyedül Stella volt, igy lehet mondani, hogy Stella minden rezdülését figyelte. Végül megállapította, hogy Stellával semmi baj nincs, korának megfelelöen reagál, cselekszik, viselkedik.

Amit az itteni ovónénik nem vettek le (ez most csak 1 példa), hogy ha sok gyerek egyszerre kezd hangoskodni, akkor Stella leblokkol. Tudooom, ö is egy hangos kislány, de mégis. Mostanában különben az úttestnél is befogja sokszor a fülét, s mondja, hogy: "Hangos"
Na ezt mondta többször is a magyar ovónéninek...mi alapján kiderült, hogy idönként a nagy közös játszásoknál emiatt blokkol a Stella...

Ha már itt tartunk, megemlíteném, hogy a Nyuszi nagyon szépen öltözik egyedül, még idönként hisztikézik miatta, de már legalább nem sír, nem üvölt. Nem szeret egyedül öltözködni, na! De pár napja néha rámszól, hogy: "Ne! Anya nem! Tejja!" (Ne, Anya ne csináld. Stella csinálja :))) S az oviban a 3 tépözárral ellátott szandiját is szépen kezeli, de a cipökkel még gondban van. A gumicsizmáról nem is beszélek, hisz ott a gatya szára, ami totál útban van... :)

ápr
12

Az új felnöttes ágy

| Szerző: Gaabee | 11:07 am

Nem felnöttes, hanem felnött méretü. 200x90 cm. Nyuszi kis túlzással keresztben is elfér benne :)

Illik a szobához, mármint a stílusa miatt, de a mérete... Apa már mondta, hogy szét kellene szedni, mert a sok kis bútorhoz nem illik. Bár Nyuszi szuperjól aludt benne :)

süti beállítások módosítása