jan
5

1. kaki a bilibe

| Szerző: Gaabee | 10:55 pm

Nem fogom a bilitémát a továbbiakban részletezni, de ez most fontos. S mivel a blogot magunknak is írom, emlékbe, ezért meg KELL említenem, hogy a Nyuszi ma elöször belekakilt a bilibe :)

jan
4

Nem akarom elkiabálni, de Nyuszi újra fél1-töl alszik délután, a korábbi néha fél 4-töl alvás helyett, amit augusztus óta produkált. Sokat volt Búbánatban a Mamájánál, mert ott volt Timon is, s hozzászokott, hogy Timonnal idöben kellett aludnia menni. Fél 1-kor :)

A fél1-töl alvás azért nem úgy van, mint régen. Fél 1-kor megyünk az ágyba, szigorúan, de kb 3/4 1- 1 körül alszik el, s nem egyedül, mint anno, hanem bent kell lennem vele, s fogni a kezét. De legalább alszik. Lassan az oviban is bevezetem az ottaltatást, s csak utána megyek majd a Nyusziért. (ezt még nem mondtam el neki, nehogy a biliprojekt kárára menjen a dolog ;)

jan
4

Jaaaj, ne legyetek értetlenek. Szoba, malacka, anyuka.

Mert kimostam a nagyobbik malackát, amit Anitától kapott a Nyuszi tavaly. Van ugyanolyan malackája, kissebb méretben is, de Nyuszi a nagy összebújós méretüt szereti :)
Sári után ö a 2. alvós :)

Tehát kimostam a malackaanyukát, s hát öt kellett visszavinni az ágyba a kicsi mellé :)

jan
4

Az elözö napi hozom a pelust felkiálltás ellenére tegnap a déli alvás után nem adtam Nyuszira pelust. S így volt az esti lefekvésig. Ha pisilnie kellett, rohant a bilihez. 1x épp törölgettem, majd csörgött a mobilom... s kicsi lányom egyedül intézte teljesen a pisilést :) Még szurkolni se kellett, s dicsérgetni se :)

Ma folytköv :) Konkrétan most is pelus nélkül :)

süti beállítások módosítása