már
31

Tehát:

| Szerző: Gaabee | 9:51 am

Tegnap a bölcsiben elvitte a láncos cumit a Husvéti Nyuszi, hagyott ott helyette egy kis zacsi gumicucut. Itthon az 5 cumiból elvitt 4-et, itt egy pici csokinyuszit hagyott és 4 db kinderbonbonkát.

Amikor megyek az oviba a Nyusziért és a délutáni program elött egyedül kell öltöznie. Na nem mindent, de a nadrágot fel kell vennie, a cipöt meg kell próbálnia, a kardigánt el kell kezdenie...

Aztán tegnap volt elöször (ez nagggyon izgalmas volt), hogy pelus nélkül jöttünk el az oviból. Mármint nem haza, henem mentünk egy jó órát sétálni, Stella fel-le szaladgált, közben kortyolgatta az innijét, pisilnie nem kellett. Itthon bilizett, aztán mentünk le játszani. Kismotorral voltunk lent 2 órát. Pelus nélkül. Tetszett neki viszont a bokorba pisilösdi :))) 2x pisilt, de vagy 10x mondta, hogy kell :))))

A beszédjén nem tudok változtatni, a cumi elvételével remélem beindul majd kicsit a beszélökéje. Az éjszakai alváshoz még megyhagytam átmenetileg 1 db cumeszt, de csak az ágyban kapja meg, s reggel eltevödik...

Hát igy edzünk az ovira akkor is, ha esetleg évvesztesek lesznek az augusztusiak :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr662787483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezrablomanci 2011.04.01. 13:30:17

Mi is lehagytuk az esti cumisuvegbol kakaozast.:)
Igy hat ev harom honap utan.:)
De mindennek eljon az ideje. Brenda,mikor a 6 eves volt nyaron, akkor hagyta abba a csorosuvegbol kakaozast, mert kezdte a sulit szeptemberben es oda ciki lett volna vinni. Es igazabol o lett a legtalpraesettebb.

Gaabee 2011.04.01. 19:13:18

azt hiszem, Stella nem fog addig kakaozni cumisüvegböl :)
ad egy. nem kap kakaot a kakilás miatt, ad kettö, elpakoltam a cumisüvegeket is. de mivel poharazni nem hajlandó, ezért olyan bringásüditös flaskákban adok neki inni. tudod, az a kihozható végü valamis... na ezt jol leirtam :)
süti beállítások módosítása