jan
17

"Mi a baj?" "Tényleg?"

| Szerző: Gaabee | 10:15 pm

Ez a két leggyakoribb mondata a Nyuszinak. Valamint németül a "Komm zu mir!", de ez utóbbit az 1 hónap oviból kimaradás után alig érthetöen mondja, valahogy így: "Kocumijj". Korábban: "Kommcumijj" volt. Tudom, nem nagy a különbség, de mégis :)

Tehát most mindig kérdezgeti a Nyuszi, hogy: "Anya, mijabaj?" Pl mikor aludnia kellene, altatom, csend van, lélegezni is alig merek, azt hiszem, hogy ö már kezd bealudni, s ekkor hirtelen megszólal a sötétben: "Anya! Mijabaj?" A válaszom persze nem érdekli, de azért elárulom: "Az a baj drágám, hogy már rég aludnod kellene, s nem engem faggatnod." :)

A másik, a "Tényleg?". Most ez a No1. Ma pl. nézte a Kisvakond dvd-t. A cápa elvitte a kisnyuszit. Erre Stella: "Anya1 Mijaz?" Én: "A nagy cápa elvitte a nyuszit." Erre Stella: "Tényleg?"

Vagy:
Én: "Nyuszika, vigyázz, úgy ugrálj, hogy ott az ágy pereme. Megütöd magad Drágám."
Stella: "Tényleg?"

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr142591684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása