sze
19

Reggel szokásos beszaladás a terembe, játszás a kiskonyhában, anyához cipelve idönként ezt is, azt is... de egyre közelebb megy az ovonökhöz, aminek nagyon örülök. Apa is befutott az oviba, aminek viszont a Nyuszi örült nagyon :) Ott játszott az elötérben, hogy apa is lássa öt :) Ez most nem volt baj, mert épp több kisgyerek játszott körülöttünk, s egyik ovonéni is kint vigasztalt épp valakit...

Aztán jött a 10 percre menjenek el a szülök rész. Anyaaa, anyaaaa!!! Sírás, ajtófelé szaladás, kopogtatás, kiabálás anya után...

Esett kint az esö. Mi apával kint álltunk az ovi elött, hogy ne halljuk a keserves sírást. Nyitva volt az egyik ablak. Így hallottuk elkeseredett csemeténket.

Amikor bementem, mert letelt az idö, Nyuszi sokáig hüppögött a kezemben. De mire felöltöztettem, még könnyes szemekkel, de már mosolyogva intett pápát az ovónöknek :) Hát persze. Boldog volt. Jöttünk haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr662308818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása