jún
12

Elfut, szégyenlös

| Szerző: Gaabee | 7:42 am

Kb 1 hete kezdte a Nyuszi, hogy az általa kedvelt gyerekeket várja, örül nekik, de ha közel vannak hozzá, konkrétan szembeforudulnak vele, akkor vagy csak a nemtetszös pózt vágja be, vagy el is szalad.

Nemtetszös póz: Nyak behúz, test lemerevedik, fej kicsit lehajt, homlok kicsit ráncol, szemek ettöl alulról néznek felfelé, mérges Csizmáskandúr (Shreckböl) nézéssel...

De ha együtt játszik Nyuszi vmelyik kis barátjával, mondjuk csúszdáznak, s az illetö elfut a homokozóhoz játszani, Stella utánaszalad, de csak addig, míg meglátja a gyereket. Ha meglátta, nem megy közelebb, nyújtogatja fel a kezét, hgoy vegyem fel.

Már a felnöttekkel sem olyan, mint régen. Ezidáig mindenkire mosolygott, mindenkinek integetett, szinte alig várta, hogy valaki leszólítson minket az utcán, de most nem. Elfordul. Remélem ez azt jelenti, hogy nem fog mindenkivel szóba állni :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr882075549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása