már
27

Elsö csók

| Szerző: Gaabee | 6:30 am

Tegnap esett meg az eset a játszin. Két ikerfiúcska csúszdázott, a Nyuszi meg csodálta öket, közben mindig odament a csúszda aljához s rádölt. Ilyenkor én persze minden alkalommal (hiába ugyan) elmagyarázom, hogy ha lecsúszik valaki, megüti öt, ezért nem szabad odaállniu... 

Az ikrek nagymamája is elmondta az ikreknek, hogy a kislány még kicsi, s nagyon vigyázni kell rá. Még örültem is, milyen jó fej a mama :)

Csúszás után az egyik fiú odarohant az általam félrehúzott Stellához, s átölelte, hogy: "Aranyos a kislány. Vigyázni rá!" Annyira édes volt a kisfiú! (olyan 3 évesnek saccoltam öket) Ez párszor még így történt, majd egyik alkalommal a kisfiú egy olyan csókot nyomott a Nyuszi szájára, hogy a levegö is megállt bennem!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr51872074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezrablomanci 2010.03.27. 07:01:23

Hat igen, velunk ilyen mar nem fog tortenni,csak a gyerekeinkkel:)
süti beállítások módosítása