feb
9

2 kislány volt, a többiek kisfiúk. (Jaj! Új szabály, nem szabad a gyerek nemi identitását erösíteni! Kik találják ki ezeket a ..ségeket?)

A kisfiúk azonnal körbeálltak minket, csodálták az épp érkezö kislánykát, azaz Nyuszit. Nyuszi jól érezte magát, nem szégyellösködött, rajzolt a kisasztalnál, ugrált a szivacson, jött-ment, idönként teli volt játékokkal a keze. Hol ö választotta öket, hol a kisfiúk ajándékozták neki :)

Èn a Lackónak tetszettem nagyon. Folyamatosan mellettem volt, kivéve, mikor hozzányúlt a 10 forintoshoz, amihez nem szabad. Meg Kevinke, a pocokarcú feketehajú kisfiú. Ö kicsit számító érdeklödést mutatott. A fényképezöm kellett neki. Csinált is vele sok-sok képet. Általában vagy nagyon közelröl, pár centiröl próbált fényképezni, vagy nem várta meg a vaku villanását, s elmozdította a fényképezöt. De így persze jobb képeket csinált, mert a levegöbe kattingatott ugyan, de ha valami volt ott épp, az le lett fotózva :))))

Így lett lefotózva a cumicsipeszes dekoltázsom :))))

Képek is készültek, majd utólag teszek fel ide. Olyannyira jól éreztük magunkat, hogy péntekre most én kértem Adrit, hogy hadd menjek be újra a Nyuszival :) Hát megyünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr211742656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása