dec
29

Mirci: Született Stella után 10 nappal. S ma itt volt délelött vendégségben. Sajna mi ma hajnalban keltünk, így mire Míra ideért anyukájával, addigra Nyuszi már nem adta önmagát, nagyon fáradt volt, így egy idö múlva le is kellett tenni aludni... de azért aranyosak voltak a csajok. Méregették egymást, majd mikor Míra nézegette a játékokat, Stella érzésem szerint próbálta testtartásával jelezni, hogy ez az ö dombja :) :) :) Egyszer kicsit odébb is lökdösték egymást valami nagyon fontos játék elött állva :)))) Kár, hogy ilyen rövid találkozás volt. Kiváncsi lettem volna, hogy töltenek több idöt együtt :)

Tükör: Bazsa egy kis tökörrel villogtatta a fényt a szobában. Amikor Stella elött ment a fény, a Nyuszka igyekezett elkapni. Annyira édes volt. Teljesen komolyan gondolta, hogy megfogja :) Látszott rajta az igyekezet :)

Vendégségben: Volt a Nyuszi. Mamájával, Linda tanteval és Timonnal. Nélkülem :) Én itthon voltam, s loptam magamnak pár pillanatot Nyuszi nélkül. Ilyen úgyis több, mint ritkán van. Mert ugye a SOHA, az több, mint ritkán fordul elö :)

Nyuszi úgy hallottam, jól viselkedett a vendégségben, jól érezte magát, nem volt vele gond. S még nasizott is. Mikor hazahozta a Mamája, elkezdett járkálni, s kiabálta, hogy "Balá". Hát felhívtuk a Balázst, hogy kapja össze magát, s jöjjön hozzánk!!! Méghozzá gyorsan :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr851631383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása