dec
29

Dr. Bense 3.

| Szerző: Gaabee | 10:00 pm

Tegnap voltunk a Bensénél. Vasárnap direkt befutottam a városba megnézni, hogy mikor rendel. Úgy néztem, hogy hétfön reggel 7-9. Negyed 9 után 2 perccel érkezve látom, hogy a doki sétál ki a rendelöböl hazafelé. A váró üres volt, de az asszisztenst láttam, hogy bent van. Hát bekopogtam. Kiderült, hogy fél 9-ig volt rendelés, s mivel elfogytak a betegek, a doktor úr hazament. De az asszisztens felajánlotta, hogy felhivja, mert jön vissza, s lehet, érdemes megvárni. Hát érdemes volt. Negyed óra múlva jött is. Addig a Duna-parton sétáltunk. Össze is találkoztunk Ducival (Keresztanyám, apukám fiatalabbik huga, s nem duci, hanem vékony :) , vele beszélgettünk kicsit.. aztán

jött a doki, megvizsgálta a Nyuszit:

1. Köldöksérv. Felsö sérv. Azt mondta, hogy a felsö sajnos sok esetben (80%) nem húzódik vissza, ezért mütét a vége. A mütétre 3 éves kor elött nem kerül sor. Majd meglátjuk, hogy alakul a Nyuszka hasa. Én azért remélem, hogy visszahúzódik, de majd alkalomadtán a bécsi dokit is megkérdezem természetesen.

2. Has. Stella pocija kicsit hordócskás. Akkor is, amikor épp napok óta nincs étvágya. Dokibácsi megnézegette, ennek Stella nem örült, sírva jelezte is, hogy hagyják már békán, de a csúnya dokibácsi csak megnyomkodta, megnézegette, kérdezgetett... Tehát azt mondta a doki, hogy akkor lenne baj, hogy ilyen kis pókhasa van a Nyuszinak (zárójelben megjegyezném, hogy a Nyuszi hasa gyönyörü!!! S nem!!! Nem vagyok elfogult!!!), ha ceruzalábakon állna. De a lába IS tökéletes :) :)

3. Száraz börére kapott krémet, amit majd itthagyok, mert a másikat elvittem Bécsbe, s persze nem hoztam magammal...

Gabi és dokibá :)))))) Nekem szombaton hajmosáskor bedugult a fülem. Még soha nem történt velem ilyen korábban. Hétfö reggel felhívta anyu a fülészetet, valamikor januárra akartak idöpontot adni. Az nekem késö... Tehát a Bensénél voltunk a Nyuszival. Mikor valamit harmadszor mondott el a doki, s még mindig nem értettem, mert ugye nem hallottam, elnézést ke´rtem, s elárultam, nem hallok. Na ekkor kiderült, hgoy a Bense általános orvos is, így meg is csinálta a fülem :) Mármint kimosta :)

Ducika. A rendelö elött menet észrevette, hogy ott a babakocsi, így bejött megnézni, mi van velünk. Pont akkor kezdte el a fülemet rendberakni a doki, így jól jött a segítség. Mert Duci próbálta becserkészni a Nyuszkát, hogy addig ö vigyáz rá. Ezzel kicsit lekötödött a Nyuszi figyelme, s nem végig rajtam lógott... igy a fülem állapota is megjavult, még azt is hallottam, hogy szól a rádió a rendelöben. Korábban természetesen erröl fogalmam se volt...

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr601631440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezrablomanci 2009.12.29. 22:47:47

Milyen az avfulmosas? Faj kicsit? Kellemetlen?

Gaabee 2009.12.30. 20:42:42

á, dehogy fáj! csak melegvizet fecskendezett be a doki a fülembe. még csak kellemetlen se volt.
viszont meghallani, hogy hallok, na, az kellemes volt :))))))
süti beállítások módosítása