dec
14

Ovinézés 2.

| Szerző: Gaabee | 4:40 pm

Ma ebéd után lesétáltunk (Kézben cipeltem a Nyuszit. Ááá, nem szakadtam meg!) az oviba, amit elsöként választanánk. Nagyon jó kis ovinak néz ki :) A vezetö nagyon kedves volt, Nyuszka az irodájában egy mágneses táblácskával játszott. Nagyon tetszett neki. Nem értettem, hogy adott mágneses figurákat miért tesz külön a hölgy. Késöbb kiderült. Amiket Nyuszi nyalogatott, azok mosásba mennek. Hát jogos.

Megnéztük a kiscsoportot. Èpp egy szögletes faasztalnál ültek mindannyian, kb 6-an lehettek, 2 ovonövel. Olyan picik voltak. Azonnal integettek nekünk. Örültek, hogy megzvartuk az unalmas evést :)

Nyuszka gondban volt, mert volt 2 kis aranyhalacska a terem bejáratánál, s nem tudta eldönteni, mi az érdekesebb, azokat a kis csillogó mozgó valamiket nézegetni, vagy a gyerekek szájából kinézni a falatot.  :)))  Meglepetésemre végül a halakat válaszotta. Persze továbbra is pár mágneses figurát harapdálva...

Tehát úgy döntöttem, hogy nekem IS tetszik ez az ovi. Nagyon. Ami meglepett, alváshoz nem kell bevinni semmit, csak ha van vmi kedvenc alvókája a Nyuszinak, ami fontos az alváshoz, akkor azt. S nem kiságyban alszanak (ezt a másik oviban már láttam, meglehetösen meg is lepödtem, jóhogynem megbotránkoztam, hogy ez meg milyen dolog :)))) Tehát matracokon alszanak.

Jaj, felkelt a Nyuszi, mennem kell

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr251597650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezrablomanci 2009.12.14. 20:11:35

A "mi" ovinkban is vannak halak es reggelente a gyerekek etetik oket:)

Gaabee 2009.12.15. 15:51:37

örülnék, ha én is ezt irhatnám már, hogy :"a mi ovinkban is vannak halak és reggelente a gyerekek etetik öket"
jo lenne. tetszett ez az ovi :)

a te gyerekeid mikor szoktak rá a déli 1x-i alvásra?
én naivan azt hittem, hogy 1 év körül már ugy lesz.
még mindig nincs ugy

mezrablomanci 2009.12.15. 20:03:05

Hat valahogy egy eves korok kornyeken vagy utana picivel. Mar nem emlekszem pontosan. De eleg hamar ratertunk az esti 8 koruli fekvesre es a kb. 12-2- ig tarto alvasra.Negy eves korukig aludtak. Utana csak nagy ritkan. De, Bendi akkor mindig alszik, ha kocsival megyunk valahova hosszab utra (de, van, hogy csak 20 perces az ut). Tok mindegy, hany ora van:) Amikor terhes voltam vele, sokat vezettem. Amikor megszuletett, volt, hogy autoban altattam el:) Koroztunk egyett es utana kivettem hordozoval. Nagyon szereti az autonak a "ritmusat" a mai napig.
süti beállítások módosítása