dec
7

Odi, ovi

| Szerző: Gaabee | 4:00 pm

Ma is vendéget vártunk. Odi barátnömet. Aki állandóan dolgozik, így ritkán látjuk egymást. De ma szabadnapos volt, így meglátogatott minket :) Neki is elöadtam, hogy a Nyuszi 9-11 között alszik délelött. Hát 10-12 között aludt. Szerencsére Odi nem sietett nagyon, így itt volt még, mikor a Nyuszi felkelt :)

Ebéd után lementünk a Nyuszival a Wiednerre megnézni egy ovit. Elöször is, induláskor bekakilt (én csak az ovi elötti kiszálláskor éreztem a szagokat, késöbb apa mondta, hogy öt megcsapta vmi kellemetlen, mikor betette a Nyuszit az autóba, de nem gondota, hogy kaksi lehet, hisz 2x egy nap (?) mikor a Nyuszi nem szokott olyat!!?? Hát most szokott.)

Tehát bekakilva mentünk be az oviba. Nyuszi a lábamba kapaszkodott, mikor meglátta azt a sok gyereket. Meg a hangzavar, meg minden... a játszón más volt. Ott mindig van sok felnött is, meg a játszótér az szabadtér... De felfedezte a Nyuszi, hogy: "Nini, itt mennyi játék van!" Az informáciokérés után úgy kellett elkobozni a Nyuszitól a játékokat, s hát nem akart kijönni az oviból :)))

De mi lesz, ha majd rendszeresen kell mennie? Jelenlegi terv szerint most februárban iratjuk be a Nyuszit, s akkor szeptembertöl fog járni. Akkor már 2 éves lesz :)

Itt nincs bölcsi, hanem az ovinak van bölcsicsoportja. Tehát, ha ovit írok, az a bölcsicsoport az oviban :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr91580603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása